Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Puutarhapöydät, terassipöydät

Puutarhapöydät, terassipöydät

Säänkestävät ulkopöydät joka tilanteeseen! Kokoa perhe ja kesävieraat mukavan kokoisen puutarhapöydän ääreen nauttimaan makoisista kesäherkuista. Uudet perunat, raikkaat salaatit ja makkarat maistuvat entistäkin herkullisemmalle ulkona terassipöydän äärellä. Ulkopöydälle voit asetella myös kukkaruukkuja ja koriste-esineitä piristämään puutarhasi sisustusta.

Löydä unelmiesi puutarhapöytä

Puutarhapöytien valikoimastamme löytyy niin pyöreä pöytä, ruokapöytä, sivupöytä, parvekepöytä, rahipöytä, tarjoiluvaunu, sohvapöytä kuin korkea sohvapöytäkin. Jatkopöytä ja taittopöytä säästävät tilaa ulkotilassa. Sopisiko sisustukseesi polyrottinkinen ulkopöytä, puinen ulkopöytä vai metallinen ulkopöytä? Entä mahtuuko ulkotilaasi parhaiten 4 hengen ruokapöytä, 6 hengen ruokapöytä vai 8 hengen ruokapöytä? Nämä kaikki löydät Maskusta edulliseen hintaan.

Aurinkoisena kesäpäivänä on ihanaa istua parvekepöydän ääressä yhdessä perheen tai ystävien kanssa grilliherkkuja syöden. Maskun kesäkalusteiden valikoimasta löydät runsain mitoin erilaisia pöytiä ulkotiloihin – olipa etsinnässä sitten iso terassipöytä tai pienempi parvekepöytä.

Hanki helppohoitoinen ulkopöytä

Suuri puutarhapöytä on juhlien keskipiste, jonka päälle voit koota noutopöydän täynnä erilaisia herkkuja. Valikoimastamme löydät sekä kuuden että kahdeksan hengen pöytiä, joiden ääreen voi kutsua isommankin seurueen kantamalla lisätuoleja pöydän päätyihin. Tiesithän, että meiltä tilaat helposti myös ruokailuryhmät eli ulkopöydän sekä yhteensopivat tuolit? Valikoimastamme löydät lisäksi näppärät kahden ja neljän hengen ruokapöydät parvekkeille tai pienemmälle terassille sekä tyylikkäät sohvapöydät ja sivupöydät, joiden avulla teet ulkotilastasi kuin toisen olohuoneen – kaikki kotisi neliöt hyötykäytössä! 

Hyvä pihapöytä on paitsi kestävä ja pitkäikäinen, myös tyylikäs ja helppohoitoinen. Materiaali- ja värivaihtoehtoja löydät runsain mitoin, sillä haluamme tarjota jokaiselle jotakin. Vetoaako sinuun perinteiset puupinnat? Tai sopiiko pihasi tyyliin helppohoitoinen ja moderni polyrottinki? Ehkäpä haaveissasi pyörii metallinen pyöreä puutarhapöytä, jonka ääreen voit kesäaamuisin kantaa lehden ja kahvikupin? Tervetuloa tutustumaan runsaaseen ja laadukkaaseen valikoimaamme, josta löytyy takuulla jokaiselle jotakin!