Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Ulkomatot

Ulkomatot terassille ja parvekkeelle

Viimeistele terassin ilme ulkomatolla! Mitäpä olisi ulko-olohuone ilman miellyttävän tuntuista mattoa? Ulkomatto tuo sekä parvekkeelle että terassille kotoisaa fiilistä ja tyylikästä uutta ilmettä. Parvekkeiden lattiat ovat usein kylmiä ja kolkkoja, joten parvekematto on ehdoton hankinta parvekkeen viihtyvyyden lisäämiseksi. Myöskin terassilla on mukavampi tassutella paljain jaloin, kun jalkojen alla tuntuu mukava terassimatto.   

Matto ulkokäyttöön toimii myös loistavasti tilanjakajana! Voit rajata tilaa tai erottaa ulkosohvaryhmän tai ulkoruokaryhmän selkeästi toisistaan sopivan muotoisella ulkomatolla. Valikoimastamme löytyy pyöreä ulkomatto, neliön muotoinen ulkomatto ja suorakaiteen muotoinen ulkomatto. Olipa ulkotilasi melkein minkä kokoinen tahansa, meiltä löytyy sopiva iso terassimatto ja pieni parvekematto tarpeisiisi.  

Ulkomatot kestävät loistavasti kovaa käyttöä ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Ne ovat usein UV-suojattuja ja ne kuivuvat nopeasti eivätkä ne homehdu herkästi. Ulkomattoa voi käyttää myös sisällä, ja se onkin loistava valinta esimerkiksi lemmikkiperheisiin, sillä lika ei pinty ulkomattoon kiinni ja matto on helppo puhdistaa. Ulkomattovalikoimastamme löydät paljon maanläheisen värisiä mattoja, joita on helppo yhdistää sisustukseen kuin sisustukseen!  

Ulkomatot