Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Ulkomatot

Ulkomatot

38 tuotetta

Näytetään 24 / 38 kpl

Ulkomatot terassille ja parvekkeelle

Viimeistele terassin ilme ulkomatolla! Mitäpä olisi ulko-olohuone ilman miellyttävän tuntuista mattoa? Ulkomatto tuo sekä parvekkeelle että terassille kotoisaa fiilistä ja tyylikästä uutta ilmettä. Parvekkeiden lattiat ovat usein kylmiä ja kolkkoja, joten parvekematto on ehdoton hankinta parvekkeen viihtyvyyden lisäämiseksi. Myös terassilla on mukavampi tassutella paljain jaloin, kun jalkojen alla on mukava terassimatto.   

Matto ulkokäyttöön toimii myös loistavasti tilanjakajana! Voit rajata alueita tai erottaa ulkosohvaryhmän tai ulkoruokaryhmän selkeästi toisistaan sopivan muotoisella ulkomatolla. Valikoimastamme löytyy pyöreä ulkomatto, neliön muotoinen ulkomatto ja suorakaiteen muotoinen ulkomatto.

Ulkomatot kestävät loistavasti kovaakin käyttöä ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Ne ovat usein UV-suojattuja ja kuivuvat nopeasti kesäsateen jälkeen. Ulkomattoa voi käyttää myös sisällä, ja se onkin loistava valinta esimerkiksi lemmikkiperheisiin, sillä lika ei pinty ulkomattoon kiinni ja matto on helppo puhdistaa. Ulkomattovalikoimastamme löydät paljon maanläheisiä mattoja, joita on helppo yhdistää sisustukseen kuin sisustukseen!