Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Ulkomatot

Ulkomatot

Meillä Maskussa puutarhojen, parvekkeiden sekä terassien sisustaminen on ollut lähellä sydäntä jo vuosikymmenien ajan. Mallistostamme löydätkin sopivat kalustekokonaisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin. 

Kesän 2024 mallistomme kulmakiviä ovat luonnollisuus, mukavuus sekä helppohoitoisuus. Luonnolliset värimaailmat, muhkeat pehmusteet sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valituista puulajeista valmistetut tuotteet ovatkin lisääntyneet mallistossamme. Helppous on olennainen osa mallistomme suunnittelua, sillä kesästä nauttiminen ei saa missään nimessä olla liian työlästä! Valtaosa mallistomme tuotteista on valmistettu täysin huoltovapaista materiaaleista. 

Inspiroivia lukuhetkiä kauden 2024 kesäkalustekuvastomme parissa! TÄSTÄ KESÄKALUSTEKUVASTOON!

Ulkomatot

34 tuotetta

Näytetään 23 / 34 kpl

Ulkomatot terassille ja parvekkeelle

Viimeistele terassin ilme ulkomatolla! Mitäpä olisi ulko-olohuone ilman miellyttävän tuntuista mattoa? Ulkomatto tuo sekä parvekkeelle että terassille kotoisaa fiilistä ja tyylikästä uutta ilmettä. Parvekkeiden lattiat ovat usein kylmiä ja kolkkoja, joten parvekematto on ehdoton hankinta parvekkeen viihtyvyyden lisäämiseksi. Myös terassilla on mukavampi tassutella paljain jaloin, kun jalkojen alla on mukava terassimatto.   

Matto ulkokäyttöön toimii myös loistavasti tilanjakajana! Voit rajata alueita tai erottaa ulkosohvaryhmän tai ulkoruokaryhmän selkeästi toisistaan sopivan muotoisella ulkomatolla. Valikoimastamme löytyy pyöreä ulkomatto, neliön muotoinen ulkomatto ja suorakaiteen muotoinen ulkomatto.

Ulkomatot kestävät loistavasti kovaakin käyttöä ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Ne ovat usein UV-suojattuja ja kuivuvat nopeasti kesäsateen jälkeen. Ulkomattoa voi käyttää myös sisällä, ja se onkin loistava valinta esimerkiksi lemmikkiperheisiin, sillä lika ei pinty ulkomattoon kiinni ja matto on helppo puhdistaa. Ulkomattovalikoimastamme löydät paljon maanläheisiä mattoja, joita on helppo yhdistää sisustukseen kuin sisustukseen!