Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ulkosohvat, parvekesohvat Puutarhakalusteet Sohvat ja sohvaryhmät Libby & Dakota parvekeryhmä 1+2

Libby & Dakota parvekeryhmä 1+2

Huolettomiin kesähetkiin!

Tässä parvekeryhmässä viehättää on kulmikkaiden ja pyöreiden muotojen yhdistelmä. Ulkopöydän ja ulkotuolien pintamateriaali on puun kuviointia jäljittelevää muoviseosta, jossa näkyy kauniit puun syyt. Pöydän halkaisija on 60cm ja sen tukevat metallijalat tekevät siitä täydellisen parvekepöydän.

Dakota pinottava tuoli on helppo säilyttää ja kevyt siirrellä. Loppuun asti mietitty muotoilu takaa sen, että tuolissa on mukava istua pidempäänkin. Tarvittaessa tuoliin voi lisätä istuinpehmusteen lisämukavuutta tuomaan!

Libby-pöytä saatavana myös muiden tuolivaihtoehtojen kanssa.

  • Leveys: 60 cm
  • Korkeus: 70 cm
  • Pituus: 60 cm
  • Dakota-tuoteperheen kalusteet on valmistettu alumiinista ja puujäljitelmästä, easywoodista. Tukeva musta alumiininen runko takaa kalusteille pitkän käyttöiän, eivätkä ne siten ruostu kosteuden takia. Alumiinirunko on myös kestävä ratkaisu sekä helppo pitää puhtaana. Easywood on muoviseoksesta valmistettu aitoa puuta jäljittelevä materiaali, joka on ominaisuuksiensa takia todella kestävää ja helppo pitää puhtaana. Easywood tarjoaa puumaisen ulkonäön, mutta ilman puukalusteille tyypillistä käsittelyn tarvetta.

  • Tuotenumero: MYYKESA0719