Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Ulkosohvat, parvekesohvat

Ulkosohvat, parvekesohvat

Löhöile myös ulkosalla! Onkohan mitään sen mukavampaa kuin nauttia aamukahvi auringonpaisteessa ulkosohvalla? Valikoimamme ulkosohvissa säänkestävyys ja tyylikkyys kulkevat käsi kädessä. Helppohoitoiset materiaalit puolestaan pitävät huolen, ettei sinun tarvitse viettää kesääsi ulkokalusteita puunaten.

Olipa haussa 2-istuttava sohva, 3-istuttava sohva, avokulmasohva, kulmasohva, divaanisohva tai penkki, löydät sen meiltä Maskusta. Ulkosohvan kaveriksi sopii mainiosti sohvapöytä, nojatuoli, aurinkotuoli tai aurinkovarjo. Tutustu ulkosohvavalikoimaamme verkkokaupassa ja hanki myös muut puutarhakalusteet edullisesti Maskusta!

Mukavat ulkosohvat edullisesti

Olipa pihasi pieni tai iso, Maskusta löydät varmasti juuri sinun tilaasi sopivan pihasohvan tai puutarhasohvan. Runsaassa valikoimassamme on monenlaisia isoja ulkodivaaneja sekä kokonaisia sohvaryhmiä, joihin kuuluu sohvan lisäksi nojatuolit ja sohvapöytä – täydellinen ratkaisu isommalle pihalle! Löydät meiltä erikseen myös parvekesohvat, jotka on suunniteltu sopimaan terasseille tai parvekkeille, joissa tilaa on rajallisesti. Pieni kahden hengen sohva tai pari tyylikkäitä nojatuoleja tekevät pienestäkin parvekkeesta kodikkaan oleskelutilan kesästä nauttimiseen.

Maskun valikoimasta löydät tyylikkäät ulkosohvat monessa eri materiaalissa. Puupinnat ovat klassinen valinta, mutta vaativat hieman enemmän hoitoa kuin muut materiaalit. Jos etsinnässä on kestävä ja pitkäikäinen sohva terassille, suosittelemme tutustumaan etenkin valikoimaamme polyrottinkisohvia. Myös alumiinirunkoiset ulkosohvat ovat kestäviä ratkaisuja.