Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Maskulle toinen myymälä Seinäjoelle – uusi Masku ja Seinäjoen Ideapark avataan torstaina 14.11.

Maskulle toinen myymälä Seinäjoelle – uusi Masku ja Seinäjoen Ideapark avataan torstaina 14.11.

Maskulle toinen myymälä Seinäjoelle – uusi Masku ja Seinäjoen Ideapark avataan torstaina 14.11.

Maskulle toinen myymälä Seinäjoelle – uusi Masku ja Seinäjoen Ideapark avataan torstaina 14.11.

Kotimainen perheyhtiö Maskun Kalustetalo avaa torstaina toisen huonekalumyymälän Seinäjoen talousalueelle, kun uusi Masku avaa ovensa asiakkaille upouudessa ja odotetussa Seinäjoen Ideaparkissa. Maskun talousalueen toinen myymälä sijaitsee Hyllykalliolla.

  • Toimimme lähellä asiakkaitamme keskeisillä kauppapaikoilla. Vahvan perinteisen Hyllykallion myymälän ja sen uskollisen asiakaskunnan lisäksi uskomme mahdollisuuteen saada lisää asiakkaita uuden Ideaparkin asiakaskunnasta, jonne tulee varmasti kävijöitä kauempaakin. Ihan upeaa avata 50. Masku Seinäjoen Ideaparkiin, Maskun Kalustetalo Oy:n toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti myymäläverkostoaan ja verkkokauppaa kehittäneelle Masku-ketjulle Seinäjoen Ideaparkin myymälä on jo ketjun 47. myymälä Suomessa ja viideskymmenes, kun mukaan lasketaan ketjun kolme Viron liikettä.

Masku on toteuttanut Seinäjoen Ideaparkin myymälän uudella konseptillaan ja uniikilla mallistollaan.

  • Olemme suunnitelleet ja tehneet Ideaparkin myymälämme uuden konseptimme mukaisesti panostamalla eri huonekalubrändien ja sisustusratkaisujen inspiroivaan esillepanoon. Myymälässä korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus valikoimastamme on yli puolet. Tärkein asia on edullinen hintataso ja parhaat tarjoukset. Oman uniikin mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Hanna Kuronen jatkaa.

Maskun Seinäjoen Ideaparkin myymälä työllistää viisi henkilöä.

Uuden ajan kaupan ja viihteen keskus Seinäjoen Ideapark avataan torstaina 14. marraskuuta.

Suomen kolmas Ideapark avataan torstaina 14.11. Avajaisia juhlitaan neljä päivää sunnuntaihin asti. Uuden ajan kaupan ja viihteen keskuksen avajaisissa nähdään muun muassa JVG, Anssi Kela, Elonkerjuu ja Aleksanteri Hakaniemi sekä tubettajat Herbalisti, Ilona, ZoneVD, Tomas ja Jennysvoices. Ideapark on avajaisissa avoinna torstaista lauantaihin kello 10–20 ja sunnuntaina 12–18. Tsekkaa avajaisten huikea ohjelma https://seinajoki.ideapark.fi/

Masku on varannut myymälän avajaisiin huikeat avajaiserät ja toteuttaa asiakkailleen poikkeukselliset avajais- ja tehdasedut. Maskun avajaisissa ovat torstaista perjantaihin paikalla tehtaiden edustajat Stresslessiltä, Svanelta, Pohjanmaalta, Bellukselta ja Unicolta. Nyt kannattaa hyödyntää poikkeukselliset tehdasedut! Lisäksi Masku tarjoaa asiakkailleen kakkukahvit torstaina sekä kahvit ja mustikkavaniljapullat perjantaina ja lauantaina.

Seinäjoen Ideaparkin kokonaispinta-ala on huikeat seitsemän hehtaaria. Mukana yli 100 vetovoimaista liikettä kaikilta toimialoilta.