Etusivu / Artikkelit / Masku <3 Hakonen – uusi logistiikan kumppani

Masku <3 Hakonen – uusi logistiikan kumppani

Masku <3 Hakonen – uusi logistiikan kumppani

Vuoden 2021 alusta alkava yhteistyö Maskun ja logistiikkayhtiö Hakosen kanssa tuo muutoksia kotijakeluihin. Mikäli olet alkuvuodesta valinnut tilauksellesi toimittajaksi Postin, voi olla yllätys, kun portille kurvaakin Hakosen auto. Tämä ei vaadi sinulta toimenpiteitä.

Hakonen Solutions Oy on jo viidennessä sukupolvessa toimiva perheyritys, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1918 asti. Hakonen toimittaa Maskun kalusteet kotiin ammattitaidolla, kokemuksella sekä ympäristö- ja ihmislähtöisiä arvoja vaalien. 

Jatkossa Hakonen hoitaa kaikki Maskun kotijakelut koko Manner-Suomen alueella. Palvelun perushinta on kaikille sama ja se sisältää tilauksen toimituksen mahdollisimman lähelle kotioveasi. Lisämaksusta on mahdollista valita toimitukselle erilaisia lisäpalveluita riippuen tilaajan postinumeroalueesta.

Kotijakelu toimii seuraavasti:

•    Kun tilaus saapuu terminaaliin, Hakonen sopii vuorokauden sisällä toimitusajan kanssasi. Tällöin sinulle kerrotaan toimituspäivä sekä toimitusaika noin kuuden tunnin tarkkuudella.

•    Noin vuorokausi ennen toimitusta Hakonen tarkentaa toimitusaikaa kahden tunnin tarkkuudella.

•    Kuljettaja soittaa sinulle noin puoli tuntia ennen paikalle saapumista.

•    Toimitushetkellä kuljettaja käy kanssasi läpi luovutettavien tuotteiden kollimäärän sekä kollien kunnon. Tämän jälkeen sinä kuittaat rahtikirjan.

Kotijakelun palvelupaketit:

Kotiinkuljetus kadunvarteen tai pihalle: Tämä on kotijakelumme peruspalvelu, joka on hinnaltaan sama kaikkialla Suomessa. Palvelu sisältää tuotteen toimituksen kadunvarteen tai pihaan. Lisämaksusta voit valita lisäpalveluita, riippuen omasta postinumeroalueestasi. Mikäli lisäpalvelut eivät ole käytössä jakelualueellasi, et voi valita niitä verkkokaupan kassalla.


Kotiinkuljetus + tuotteet sisälle: Saat tilaamasi tuotteet sisälle kannettuna. Koska jakelu hoidetaan haja-asutusalueella yhden henkilön voimin, saattaa palvelun toteutuminen vaatia sinulta avustusta. 

Kotiinkuljetus + pois pakkauksesta + kierrätys: Saat tilaamasi tuotteen sisälle asti ja viemme samalla vanhan tuotteen pois. Hopeajakelussa kuljettajat kantavat tuotteen sisälle, purkaa sen pakkauksesta ja toimittaa samalla vanhan kalusteesi kierrätykseen. 

Kotiinkuljetus + tuotteet käyttökuntoon: Saat tilaamasi tuotteen sisälle asti ja kuljettajat myös kokoavat tuotteen puolestasi. Kasauspalvelun hinta perustuu valitsemiesi tuotteiden vaatimaan työaikaan vaihdellen 35–229 euron välillä. Tähän pakettiin ei sisälly vanhojen kalusteiden poisvientiä.

Kotiinkuljetus + tuotteet käyttökuntoon + kierrätys: Saat tilaamasi tuotteen sisälle asti, ja kuljettajat myös kokoavat tuotteen ja vievät vanhan pois. Tämä on täyden palvelun paketti, joka säästää sinut kaikelta uuden kalusteen hankintaan liittyvältä vaivalta. Kasauspalvelun hinta perustuu valitsemiesi tuotteiden vaatimaan työaikaan vaihdellen 35–229 euron välillä.

Huomioitavaa

•    Tilausta tehdessäsi näet verkkokaupan kassalla toimituksen hintana kaikkien tilaukseen kuuluvien kasattavien tuotteiden yhteissumman sisältäen kaikki muut palvelut.

•    Vanhan kalusteen poisvienti toimii tuote tuotteesta -periaatteella. Kierrätykseen lähtevien tuotteiden tulee olla vapaasti mukaan otettavissa, eli esimerkiksi purettuna.

•    Huolehdithan esteettömästä kulkureitistä. Siirrä tiellä olevat kalusteet ja tavarat pois reitiltä ennen kuljettajan saapumista. Työturvallisuussyistä kuljettajat käyttävät turvakenkiä toimituksen aikana, joten rullaa myös matot pois lattiasta pitääksesi ne puhtaina.

•    Koska jakelu hoidetaan haja-asutusalueella yhden henkilön voimin, saattaa palvelun toteutuminen vaatia sinulta avustusta.

•    Myös Matkahuollon ja Postin palvelut jatkavat Hakosen kotijakeluiden rinnalla. Voit tutustua kuljetuspalveluihimme tarkemmin täällä

Maskun valikoima saatavillasi ympäri vuorokauden

Palvelemme kattavasti ympäri Suomen. Poikkea myymälässämme tutustumassa laajaan kalustevalikoimaan. Henkilökuntamme on paikalla sinua varten ja tarjoamme mielellämme apua kalusteiden valintaan sekä neuvoja eri materiaalien hoitoon. Verkkokaupassamme voit tutustua tuotevalikoimaamme silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tarjoamme myös monipuolisen valikoiman maksu- ja toimitustapoja, jotta ostosten teko olisi sinulle mahdollisimman mukavaa ja vaivatonta.

Toivotamme sujuvia hetkiä ostosten parissa!