Etusivu / Artikkelit / Asiakastarinat / Gatorade Center koki laajamittaisen muodonmuutoksen

Gatorade Center koki laajamittaisen muodonmuutoksen

Gatorade Center koki laajamittaisen muodonmuutoksen

Turun Gatorade Center on uudistanut ilmettään yhteistyössä Maskun kanssa. Sisustushankintoja on tehty niin Verifone Business Clubiin, podcast-studioon, ravintolamaailmaan kuin aitioihinkin. Uusia tiloja suunniteltiin yhdessä Maskun yritysmyynnin kanssa, ja tavoitteena oli luoda mahdollisimman viihtyisä ympäristö urheiluelämyksille. Tiloja suunniteltaessa keskiössä on ollut rouhean tyylin ohella vankka laatu, sillä kovalle kulutukselle joutuvien kalusteiden tulisi kestää hyvänä pitkään. 

HC TPS:n asiakkuuspäällikkö Pasi Huhtala kertoo, että uuteen ilmeeseen ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Uusi kalustus on tuonut tyylikästä tunnelmaa asiakastiloihin ja muuttanut areenan ilmettä positiivisella tavalla. 

Ravintola 1922

Vanhan ajan charmia henkivä ravintola 1922 kalustettiin lattiasta kattoon Maskun tuotteilla. Huonekaluissa näkyy mustan ohella lämpimiä sävyjä sekä erilaisia pintoja. Näyttävät valaisimet, elegantit kivikantiset pöydät sekä nahkaverhoillut tuolit muodostavat upean kokonaisuuden.

Verifone Business Club

TPS:n Business Clubilla järjestetään lehdistötilaisuuksia, joten kalustuksen tulee sopia haastatteluhetkiin ja mediatapahtumiin. Verifone Business Clubin tiloista löytyy Belluksen Chill-nojatuolit sekä RGE:n tyylikäs Pepo-sohvapöytä. Myös Business Clubin aulatilassa saa nauttia samasta kokonaisuudesta, mutta harmaan sävyisillä nojatuoleilla. Valaisimiksi on valittu Sessakin Spirit Royal -riippuvalaisimet.

Podcast-studio

Hunajacastin studio kalustettiin Maskun mallistosta löytyvillä Stressless-tuoleilla. Äärimmäisen mukavat mekanismituolit mahdollistavat lokoisat oltavat äänityksissä. Ekornesin Stressless-mallisto on ollut hyvin suosittu valinta Maskun yritysasiakkaiden keskuudessa.

Masku-aitio

Masku-aitiosta käsin pääsee seuraamaan pelejä ylellisissä puitteissa. Bodahlin jykevä tammiruokapöytä laadukkaiden tuolien kanssa on kokonaisuus, jonka äärellä on mukava illallistaa ennen peliä sekä viettää aikaa hyvässä seurassa. Myös aition baarituolit on räätälöity Bodahlin tuotteista.

Gatorade Centerin asiakas- ja edustustilat on viety yhteistyön ansiosta kokonaisvaltaisesti uudelle tasolle. Maskun kalusteilla on saatu haluttua särmää sisustukseen ja näin ollen parannettu myös asiakkaiden viihtyvyyttä. Tiivisti yhdessä suunnittelemalla lopputuloksesta saatiin juuri toivotunlainen kokonaisuus!

Lue lisää Maskun yritysmyynnistä