Etusivu / Huoneet / Ruokailutila / Lankkupöydät

Lankkupöydät

Rouheat ja rustiikkiset lankkupöydät ottavat tilan haltuun. Massiivisen kokoisen lankkupöydän ääreen mahtuu isompikin seurue. Lankkupöydän kansi on luonnollista, elävän väristä puuta. Syykuviot eli halkeamat, isot oksat ja värierot tekevät pöydästäsi ainutlaatuisen ja uniikin. Öljyllä pintakäsitelty kansi säilyttää luonnollisen ulkonäkönsä sekä tuntunsa. Jalkojen väri- ja mallivaihtoehtoja on saatavilla runsaasti. Lankkupöydät ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien aikana. Eikä ihme, sillä lankkupöytien upean rustiikkinen ilme tekee tilasta aivan poikkeuksellisen upean. Jykevän ja laadukkaan pöydän äärellä ruokailet mukavasti vuosikausia.

Lankkupöytä vie ruokailutilan ilmeen uudelle tasolle

Lankkupöydän rouhea ilme tekee arjesta parempaa. Paksukantinen ruokapöytä ei huoju vilkkaankaan arjen pyörteissä, vaan seisoo tukevasti paikoillaan. Kun lankkupöytään vielä yhdistetään upeat tuolit, on kokonaisuus vertaansa vailla. Maskun valikoimasta löytyy lankkupöytiä niin puisilla kuin metallisillakin jaloillakin. Kansien materiaaleissakin riittää valinnanvaraa – lankkupöytiä on saatavilla muun muassa massiivitammesta ja massiivikoivusta valmistettuna, sävyjen kirjon ulottuessa aina vaaleasta puusta tummiin pintoihin.

Hanki kotiisi upea lankkupöytä Maskusta

Olipa kotisi ilme sitten puhtaan valkoinen, herkullisen pastellinen, näyttävä ja tummanpuhuva tai modernin minimalistinen, Maskun tarjoamasta lankkupöytien valikoimasta löydät sopivan pöydän juuri sinunkin kotiisi. Tervetuloa ostoksille verkkokauppaamme – voit tilata suosikkipöytäsi helposti kotiinkuljetuksella.

33 tuotetta

Näytetään 24 / 33 kpl