Etusivu / Artikkelit / Asiakastarinat / Kansainvälisten seikkailuleffojen tuottajan päämajan ytimessä sijaitsee ammattilaisten ja leffafanien katselukeidas

Kansainvälisten seikkailuleffojen tuottajan päämajan ytimessä sijaitsee ammattilaisten ja leffafanien katselukeidas

Kansainvälisten seikkailuleffojen tuottajan päämajan ytimessä sijaitsee ammattilaisten ja leffafanien katselukeidas

Elokuvaohjaaja Taavi Vartia tilasi Maskun yritysmyynnistä kalustuksen Kino Juhan VIP-saliin. Toimitilojen pienempi teatterisali oli ollut tyhjillään jo pidemmän aikaa ja sen kohtaloa mietittiin. Lopulta päädyttiin luomaan aivan uudenlainen konsepti, jossa sekä kuluttajat että ammattilaiset pääsevät kokemaan eksklusiivisen elokuvaelämyksen. Katselukeitaan viihtyvyyteen haluttiin panostaa ja luoda ensiluokkaiset puitteet leffafaneille ja ammattilaisille. VIP-sali saavuttikin välittömästi suuren suosion ja on ollut loppuunmyyty monta kertaa viikossa.

Elokuvasaliin valittiin Maskun mallistosta Cinema-sohvat, jotka ovat kuin luotuja teatterin sisustukseen. Mustat mekanismisohvat mahdollistavat parhaan mahdollisen asennon löytämisen ja istuimien välistä löytyy kätevät mukitelineet. Taavi Vartia kertoo, että palaute asiakkailta on ollut pelkästään positiivista. Sohvien mukavuutta on ylistetty parhaaksi istumakokemukseksi elokuvissa ikinä.  

Palaute mukavuudesta ei yllätä, sillä Cinema-sohva on suunniteltu nimensä mukaisesti elokuvaelämyksiä varten. Ihanan muhkea mekanismisohva on verhoiltu miellyttävän tuntuisella bonded-nahalla ja sohvan leveissä istuimissa on kimmoisa jousisto varmistamassa, että olonsa saa tehtyä todella mukavaksi. 

Tuotteiden lisäksi Taavi Vartia antaa Maskun asiakaspalvelusta hyvää palautetta: “Maskun palvelu on ollut huippuhyvää ja nopeaa. Asiakkaan kaikki toiveet otettiin erinomaisesti huomioon”.  

Taavi Vartian uusin elokuva Pertsa & Kilu 2 julkaistaan 20.1.2023. Ensimmäinen Pertsa & Kilu -elokuva myytiin jopa 21:n maan levitykseen ja elokuvan toinen osa on myyty ennakkoon 41:een maahan.

Lue lisää Maskun yritysmyynnistä