Etusivu / Artikkelit / Asiakastarinat / Masku x Grill it! Marina

Masku x Grill it! Marina

Masku x Grill it! Marina

Turussa sijaitsevan hotelli-ravintola Grill it! Marinan lounge-tilat kokivat hiljattain ihastuttavan muodonmuutoksen. Ravintolan yhteydessä sijaitsevaan loungeen haluttiin päivittää uutta, tyylikästä ilmettä, joka sointuisi paremmin yhteen hotellin muun sisustuksen kanssa. Uudelta ilmeeltä haluttiin ennen kaikkea klassisuutta sekä laatua, ja siksi tilaan päädyttiinkin valitsemaan RGE:n mustat marmoripöydät Maskusta. 

Tyylikkäät sohvapöydät somistavat tilaan ylellistä tuntua, ja uudistuksen myötä lounge on entistäkin viihtyisämpi paikka viettää aikaa. Palaute uudistuksesta on ollut positiivista ja myös henkilöstö on ollut tyytyväinen päivitettyyn sisustukseen. Elegantit, mustat marmoripöydät sopivat vanhan rakennuksen tunnelmaan upeasti. Tukevat pöydät eivät tutise kovassakaan käytössä, vaan pysyvät painonsa ansiosta tiukasti aloillaan.

Grill it! Marinan ravintolapäällikkö Jerry Halme kertoo, että pöytien laadukkaaseen materiaaliin ja viehättävään ulkonäköön ollaan oltu erittäin tyytyväisiä. Maskun yritysmyynti tarjosi hyvän väylän pienen ilmeen päivityksen toteuttamiseen.  

“Houkutteleva tarjous saatiin hyvin nopeasti ja olemme kiinnostuneita tekemään tulevaisuudessakin yhteistyötä, mikäli uusia sisustustarpeita tulee.” 

Maskun yritysmyynti mahdollistaa isot ja pienet hankinnat kaikenlaisten yritysten tarpeisiin. Sisustitpa sitten asiakastiloja tai toimistoa, löydät laajasta valikoimastamme ratkaisuja uudistetun ilmeen toteuttamiseen. Yritysmyyntimme palvelee puhelimitse joka päivä klo 22.00 saakka. Voit ottaa yhteyttä myös WhatsAppin välityksellä tai tarjouspyyntölomakkeen kautta!

Lue lisää yritysmyynnistämme täältä.