Etusivu / Artikkelit / Asiakastarinat / Masku X JJJ Rakennus

Masku x JJJ Rakennus

Masku x JJJ Rakennus

JJJ Rakennus tilasi huvilalleen tyylikkään sisustuksen Maskun yritysmyynnistä. Uutuuttaan huokuvaan huvillaan kaivattiin ajattoman kaunista ilmettä ja laadukkaita huonekaluja. Maskun sisustuksen asiantuntija Jenni Ikonen tarjosi yritykselle yhteensopivia ratkaisuja sekä stailausvinkkejä mahdollisimman viehättävän kokonaisuuden luomiseen. JJJ Rakennuksen Marjo Ahonen kertoo olevansa erittäin tyytyväinen saamaansa palveluun sekä lopputulokseen.

Maskun kalusteet olivat kiinnittäneen Ahosen huomion ystävän mökillä vieraillessa, ja siitä syntyikin idea kalustaa myös oman yrityksen tiloja Maskun tuotteilla. Huvilaan haluttiin hankkia ajattoman kauniit kalusteet, jotka vakuuttaisivat niin ulkonäkönsä kuin laatunsakin puolesta. Lopulta Maskun kalusteilla sisustettiin olohuone, ruokailutila, makuuhuoneet sekä eteinen.  

“Työ hoidettiin hienosti alusta loppuun asti. Huonekalut koottiin ja roskat vietiin pois. Oli myös iso plussa, kun Jenni oli itse paikan päällä stailaamassa ja piti minut ajan tasalla kysellen mielipiteitä. Muutama lisäyskin tehtiin alkuperäiseen suunnitelmaan ja kaikki tilatut tuotteet saatiin samaan aikaan paikoilleen. Hienoa toimintaa Maskulta!”, kommentoi Marjo Ahonen.

Toiseen makuuhuoneista sijoitettiin ylellinen Fly Black -jenkkisänky ja toiseen makuuhuoneeseen Sense Memory –runkopatja. RGE:n trendikkäät Full Moon -sivupöydät pääsivät hoitamaan yöpöydän virkaa. Sessakin valaisimet ja ihanat sisustustekstiilit viimeistelivät ilmeen. 

Ruokailutilaan puolestaan asetettiin tumma Nelson-ruokailuryhmä sekä Sessak Zuri –valaisin. Avonaisen ruokailutilan sisustus jatkui sulavasti olohuoneen puolelle. Lotus-sohva, Prince-mekanismituolit, RGE Full Moon -sohvapöytä sekä Halifax-senkki somisteineen tekivät olohuoneen tunnelmasta ainutlaatuisen viihtyisän. Koko huvilan sisustuksesta saatiin luotua harmoninen ja klassisen tyylikäs kokonaisuus.

Maskun yritysmyynti tarjoaa kokonaisvaltaisia sisustuspalveluita niin pienille kuin suuremmillekin yrityksille. Kauttamme järjestyy tuotteiden lisäksi myös kohteen stailaus sekä kalusteiden asennus. Hoidamme puolestasi kaiken valmiiksi ja vieläpä aivan poikkeuksellisen edullisin hinnoin. Ota yhteyttä yritysmyyntiimme ja järjestä sinunkin yrityksen toimitiloihin upeat puitteet, jotka ovat takuulla myös asiakkaidesi mieleen! 

Yritysasiakkaan edut: 

  • 8% alennus myös jo alennetuista hinnoista 

  • Masku Yritysjoustolla 30pv koroton ja kuluton — sopivissa erissä! 

  • Yli 100 000 varastotuotetta 2—6 arkipäivän nopealla toimituksella 

  • Verkkokaupan koko valikoima käytettävissäsi 

  • Yli 200 ammattilaista ja 47 myymälää palveluksessasi 

Ota yhteyttä!