Etusivu / Artikkelit / Asiakastarinat / Masku X Raision KuntoGolf

Masku x Raision KuntoGolf

Raision KuntoGolf on panostanut toimitilojensa viihtyvyyteen kokonaisvaltaisesti. Laadukkaiden pelikenttien, tyylikkäiden pukuhuoneiden ja monipuolisten liikuntamahdollisuuksien lisäksi Raision KuntoGolf on satsannut upeaan sisustukseen. Toimitilojen kalustus löytyi edullisesti ja nopeasti Maskun yritysmyynnin kautta!

Heti aulatilassa komeilee viehättävä Ekeberg-sohvaryhmä sekä Ekeberg-ruokailuryhmiä. Sisustus on luotu saaristoteemalla, joten kauniit köysipunokset sopivat miljööseen kuin nakutettu. Myös yläkerran tiloista löytyy Ekeberg-sarjan sohvat, joilta voi katsella meneillään olevia pelejä ja nauttia tunnelmasta hyvässä seurassa. Lisäksi tiloista löytyy Blixt-malliston tuotteita, Seattle-sohvaryhmä sekä Kallio-juuttimattoja.

Raision KuntoGolfin omistaja Tiia Sucksdorff kertoo, että yritys on ollut äärimmäisen tyytyväinen tehtyihin hankintoihin. Yritysmyynnin asiakkaana toimiminen oli todella vaivatonta. Palveluita onkin helppo suositella muillekin yrittäjille, ja mielessä on jo muutamia muitakin tiloja, joita voisi sisustaa Maskun kalusteilla.

“Maskulla on hyvännäköisiä tuotteita hyvään hintaan. Halusimme luoda hieman erilaisen sisustuksen kuin mitä padelhalleilla on yleensä totuttu näkemään. Tyylikkäät ja kivat huonekalut löytyivät helposti Maskusta ja kaikki toimi alusta loppuun saakka erinomaisesti. Kokonaisuuksia oli helppo suunnitella, kun valikoimaa oli esillä laajasti.”, kommentoi Tiia Sucksdorff.

Sisustus tuo aina omaleimaisen tunnelmansa tilaan ja vaikuttaa luonnollisesti myös asiakaskokemukseen. Huonekalujen mukavuus ja laadukkuus ovat tärkeitä ominaisuuksia, kun haetaan sopivia kalusteita asiakastiloihin. Maskun valikoimassa on runsaasti kalusteita, jotka on valmistettu niin ensiluokkaisen kestävistä materiaaleista, että ne soveltuvat myös julkitiloihin.  

Raision KuntoGolfin raikas ja nykyaikainen sisustus sopii täydellisesti hyvinvointia huokuvaan ympäristöön. Näissä puitteissa on todella helppo viihtyä! Voit tutustua Raision KuntoGolfin monipuolisiin palveluihin osoitteessa www.hyvanolonkeskusraisio.fi.

Onko sinun yrityksesi toimitilat uutta sisustusta vailla? Ota yhteyttä Maskun yritysmyyntiin ja luo viihtyisä ympäristö asiakkaillesi tai henkilökunnallesi asiantuntevien myyjiemme avustuksella! Ammattitaitoinen myyntitiimimme auttaa kaikenlaisten sisustuspulmien ratkomisessa.

YRITYSASIAKKAAN EDUT: 

  • 8%:n alennus jo valmiiksi alennetuista hinnoista 

  • Masku Yritysjoustolla 30pv koroton ja kuluton — sopivissa erissä! 

  • Yli 100 000 varastotuotetta 2-6 arkipäivän nopealla toimituksella 

  • Verkkokaupan koko valikoima käytettävissäsi 

  • Yli 200 ammattilaista ja 44 myymälää palveluksessasi 

SOITA YRITYSMYYNTIIMME: 

0201 211 225

(0,11€/min+ppm)  

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......