Etusivu / Artikkelit / Hovimuusikko Ilkka innostui suunnittelemaan sisustusta terassilleen Maskussa

Hovimuusikko Ilkka innostui suunnittelemaan sisustusta terassilleen Maskussa

Hovimuusikko Ilkka innostui suunnittelemaan sisustusta terassilleen Maskussa

Suomipopin Aamulypsystäkin tuttu Ilkka Ihamäki eli Hovimuusikko Ilkka hankki terassilleen kalusteita Maskusta. Ilkka vieraili Maskun Porttipuiston myymälässä ja löysi itsensä kesäpihalta testailemasta erilaisia kalustevaihtoehtoja. Tavoitteena oli löytää sellaiset terassikalusteet, joista tulisi erityisen kotoisa fiilis. Ja pitäisi tietysti kelvata vaimollekin!

Ilkan uuteen kotiin on parhaillaan rakentumassa terassi, josta halutaan tehdä koko perheen yhteinen rentoutumispaikka. Terassilla on tarkoitus kokkailla ja ruokailla mukavasti. – Aurinkotuoleissa aiotaan nauttia hyvästä kesälukemisesta – ainakin sen verran, mitä pienten lasten perässä kirmailulta ehditään, kertoo Ilkka.

Terassin tunnelmaa ja sisustusta Ilkka on suunnitellut yhdessä vaimonsa kanssa. Heidän unelmiensa terassisisustus on rento ja käytännönläheinen. Myös kalusteiden helppo varastointimahdollisuus on ehdoton etu.  

– Vaimoni Anni käyttää ahkerasti Pinterestiä. Joskus kurkin hänen olkansa yli puhelimen ruutua ja pyrin ymmärtämään, mikä trendaa. Myös piipahdus Maskun nettisivuilla ja myymälöiden kesäpihoilla antaa hyvää tuntumaa siihen, millaisia kalusteita me suomalaiset käytämme, kommentoi Ilkka. 

Maskun kesäpihalla Ilkka iski silmänsä etenkin upeisiin Ekenäs-sarjan tuoleihin, jotka löytyivät myös Anni-vaimon kirjaamalta toivelistalta. Lisäksi jo mökkiterassilta tuttu Arona-sivuvarjo oli saatava mukaan. Eri suuntiin taittuva varjo on mahtava valinta terassipöydän yhteyteen. Se mahdollistaa kesäilloista nautiskelun hieman sateisimpinakin päivinä. Parhaimmillaan terassin kalustus onkin sellainen, että se tarjoaa puitteet ihaniin kesähetkiin säästä riippumatta. Kun valitsee helppohoitoiset kalusteet ja muistaa huolehtia myös sateensuojasta, ei pieni kesäsade latista tunnelmaa.

– Ilkka kertoo, että hän nauttii etenkin terassilla grillailusta yhdessä oman perheensä sekä tuttavaperheiden kesken. Lisäksi aikaa vietetään lasten kanssa leikkien ja nauttien perheen yhdessäolosta. Pienten lasten kanssa parasta on se, kuinka paljon riemua voi tulla ihan yksinkertaisistakin asioista, kuten kastelukannun käyttämisestä pihasuihkuna. Kesä on täynnä pieniä ilonhetkiä, joista pitää nauttia! 

Hei rakas vien sut tänään Maskuun, on siellä ALE totta kai!

Kurkkaa Maskun kesäkalustekuvasto ja löydä terassille sisustus, joka miellyttää myös vaimoa ja ehkä jopa anoppiakin!