Etusivu / Artikkelit / Lattiasta kattoon: Olohuone kevätkuntoon

Lattiasta kattoon: Olohuone kevätkuntoon

Lattiasta kattoon: Olohuone kevätkuntoon

Pehmeyttä ja puuterin sävyä. Kauhavalla valmistettu kankainen Lintsi-sohva kuuluu monipuoliseen Helsinki-sohvasarjaan. Voi valita omaa makua miellyttävän värin ja materiaalin lukuisista kangas- ja nahkavaihtoehdoista. Sohvaa on saatavilla useammassa eri koossa.

Monipuolisen Stone-sarjan tv-taso tarjoaa säilytystilaa oheislaitteille ja dvd-levyille. Push-open mekanismin ansiosta ovet ja laatikot aukevat ilman vetimiä. Betoninvärinen kansilevy tuo modernia ilmettä. Väreinä harmaa/valkoinen tai valkoinen. 

Kotimaisen Stone-sarjan senkissä säilyy tarjoiluastiat tai vaikkapa kirjat. Moderni muotokieli ja vetimettömyys puhuttelee minimalismin ystävää. Värit harmaa/valkoinen ja valkoinen.

Pyöreät peilipintaiset Peili-sohvapöydät tuovat mielenkiintoa ja ripauksen luksusta arjen keskelle. Avaruutta ja valoisuutta lisäävä pöytä toimii yksinään tai toisen samanlaisen, mutta eri kokoisen kaverina. Väreinä kupari ja hopea.

Graafista ilmettä sisustukseen tuo musta 5-haarainen ja metallirunkoinen Hailuoto-valaisin, joka kurkottaa pitkälle kaarevilla varsillaan. Korkeutta valaisimella on 210 cm.

Kuviollinen matto luo mielenkiintoa lattiaan. Pehmeä Lotto-matto sopii skandinaaviseen kotiin. Koko 133x190cm.