Etusivu / Artikkelit / Masku x Viola-Koti

Masku x Viola-koti

Masku x Viola-koti

Tamperelainen ikäihmisten palveluihin erikoistunut Viola-Koti harkitsi pitkään uusien huonekalujen hankintaa yrityksen yleisiin tiloihin sekä ruokailutilaan. Koronakin ehti tulla väliin ennen sopivien kalusteiden löytämistä, mutta vuoden 2022 aikana kypsyi päätös uusitun sisustuksen toteuttamisesta. Korona-aika opetti Viola-Kodille kalusteiden vaatimustasosta ja puhtaanapidosta paljon. Yrityksen henkilökunta pohti yhdessä, millaisia kriteerejä huonekalujen tulisi täyttää. Pöytien kokoja, muotoja, määriä ja värejä mietittiin asiakkaiden ja henkilökunnan toiveiden pohjalta.

Perusteellisen pohdinnan jälkeen pallo heitettiin tuotteiden tarjoajille. Melko pian ensimmäisen Maskun lähettämän tarjouksen jälkeen Viola-Kodin ja Maskun edustajat tapasivat Tampereella Hakametsässä. Katselmuksessa tarkasteltiin erilaisia tuolivaihtoehtoja sekä pöytämalleja ja kokoja. Viola-Kodille oli tärkeää pöytien helppo puhtaanapito ja kestävyys, joten nopeasti päädyttiin umpipuisiin tuotteisiin. Myös tuolit valittiin puurunkoisina. 

Useiden tarjousten joukosta Masku Business valikoitui tuotteiden toimittajaksi. Viola-Kodin toiminnanjohtaja Niina Lahti kertoo, että Maskuun päädyttiin monesta syystä. ”Koimme Maskun tarjoamat tuotteet juuri oikeiksi meille. Laajasta valikoimasta oli asiantuntevan myyjän kanssa helppo valita meille sopivat vaihtoehdot. Palvelu miellytti ja vuorovaikutus myyjän sekä asiakkaan välillä oli todella sujuvaa. Lopulliseen päätökseen tehdä hankinta Maskulta vaikutti todella paljon myyjän ammattitaito, tuotteiden hinta sekä Maskun aito halu järjestää meille sopivat tuotteet.” 

”Kun ensimmäisen toimituksen tuolit olivatkin viallisia, meidät meinasi vallata suunnaton lamaannus. Tilanne saatiin kuitenkin hoitoon nopeasti ja Maskun edustajat olivat lähes heti paikalla selvittämässä asiaa. Maskun henkilökunnan nopea reagointi ja ratkaisukeskeisyys pelastivat tilanteen, ja yhdessä heidän kanssaan teimme suunnitelman uudesta toimituksesta. Olemme todella tyytyväisiä, ettei meitä jätetty vaikeallakaan hetkellä yksin. Reklamaatio hoidettiin Maskun osalta erinomaisesti ja päädyimmekin nopeasti ostamaan lisää tuotteita.”, Lahti summaa.

Viola-Kodin tiloihin toimitettiin yhteensä 92 tuolia ja 26 pöytää. Viola-Koti palvelee päivittäin noin 200:aa ihmistä muun muassa ruokailuissa, ja kaikkien tuotteiden laatu on ollut asiakkaan asettamalla vaatimustasolla. 

”Meille oli hyvin selvää asiakkaan vaatimusten perusteella, että tarjoamme heille laadukkaita, kovaakin käyttöä kestäviä ja helposti puhtaana pidettäviä tuotteita. Koemme ylpeyttä, että pystyimme tarjoamaan Viola-Kodille juuri heidän tarpeensa täyttävät tuotteet, jotka ovat vahvaa kotimaista laatua. Pöytien ja tuolien valinta osui täydellisesti nappiin.”, kertoo Maskun yritysmyynnin päällikkö Juuso Lehtonen.

”Meidän haaveemme uusista ruokailutilan kalusteista toteutuivat juuri niin kuin toivoimme ja visiomme toteutettiin Maskun osalta 100%:sesti toivomallamme tavalla. Meille luvattu toimitusaika piti todella hyvin paikkansa. Haluamme ehdottomasti suositella Maskun tuotteita ja palveluita muillekin. Olemme kokonaisuuteen  enemmän kuin tyytyväisiä niin tuotteiden kuin palvelunkin osalta. Meille iso, uusi ja jännittävä hankinta toteutettiin todella hyvin.” , kertovat Niina Lahti ja Viola-Kodin keittiömestari Sanna Niemenmaa.

Lue lisää Maskun yritysmyynnistä

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......