Etusivu / Artikkelit / Maskusta varastotuotteet nopeasti jopa kahdessa päivässä

Maskusta varastotuotteet nopeasti jopa kahdessa päivässä

Maskusta varastotuotteet nopeasti jopa kahdessa päivässä

Hyviä uutisia malttamattomille – varastotuotteidemme toimitusajat lyhenevät!  

Maskussa on panostettu merkittävästi logistiikan ja saatavuuden parantamiseen, mikä tarkoittaa varastotuotteita tilanneille asiakkaillemme aiempaa nopeampaa toimitusta. Maskun uusi jättimäisen laaja logistiikkakeskus Mäntsälässä on mahdollistanut sen, että potentiaalimme toimittaa varastotuotteita nopealla aikataululla on kehittynyt entisestään. Me Maskussa lupaamme, että kaikki varastotuotteemme toimitetaan jatkossa 2–6 arkipäivän kuluessa koko Manner-Suomeen.  

Asuitpa sitten Helsingissä tai Ivalossa, saat tuotteet nopeasti perille! Pääkaupunkiseudun, Tampereen, Turun, Oulun, Jyväskylän ja Mikkelin kaupunkien alueilla toimitukset ovat perillä parhaimmillaan kahden, mutta vähintään neljän arkipäivän sisällä. Kuitenkin aivan perimmäiseenkin kolkkaan Suomessa tilaukset saapuvat vähintään kuuden arkipäivän kuluessa. Ja tämä ei ole sanahelinää, vaan Maskun uusi toimituslupaus! 

Aiempaa nopeamman tuotejakelun on mahdollistanut myös yhteistyökumppanimme Hakonen. Masku aloitti vuoden 2021 alussa yhteistyön kuljetusyhtiö Hakosen kanssa. Hakonen hoitaa Maskun kotijakeluita koko Manner-Suomen alueella ja voit itse valita, haluatko toimituksen pihallesi vai peräti sisälle saakka kera kokoamispalvelun. Asiakkaan oman tarpeen mukaan räätälöidyt kuljetuspalvelupakettimme tekevät sisustamisprojekteista entistä vaivattomampia. Lue lisää kuljetuspalvelumme mahdollisuuksista.

Nyt onkin siis oivallinen hetki alkaa pohtia kevääseen heräävän kodin tai kunnostusta kaipaavan kesämökin kalustusta uuteen loistoonsa, ja saada tuotteet ripeällä aikataululla aivan kotiovelle saakka! Uudet kesäkalusteet maan kattavimmasta valikoimastamme, tyylikkäästi muotoillut sohvat laajassa väriskaalassa, tekniset moottorisängyt sekä monet muut tuotteet nyt silmänräpäyksessä luoksesi. 

Varastotuotteiden lisäksi tarjoamme toki tuttuun tapaamme yhä myös tilaustuotteita, jotka valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaan. Näissä tuotteissa toimitusajat vaihtelevat valmistajasta riippuen. Verkkokaupastamme näet, mitkä tuotteet ovat valmiina varastossa odottelemassa uutta omistajaansa ja säntäämään kohti lopullista määränpäätään! 

Näiden iloisten uutisten saattelemana toivotamme jokaiseen kotiin valoisaa kevättä ja uutta inspiraatiota pesänrakennukseen!