Etusivu / Artikkelit / Näin valitset täydellisen työpöydän kotitoimistoon

Näin valitset täydellisen työpöydän kotitoimistoon

Näin valitset täydellisen työpöydän kotitoimistoon

Kotitoimiston työpöydältä odotetaan usein sekä tyyliä että mukavuutta. Ergonomisen asennon mahdollistava työpöytä tukee hyvinvointia ja tekee työskentelystä sujuvampaa. Kotitoimiston ulkonäölle asetetaan kuitenkin tietynlaisia vaatimuksia, joten myös visuaalisilla seikoilla on oma painoarvonsa työpöytää valitessa. Viihtyisä ja käytännöllinen sisustus on ilo silmälle sekä mielelle! 

Huomioi seuraavat ominaisuudet, kun valitset työpöytää kotitoimistoon: 

Koko. Varmista, että työpöytä on tarpeeksi suuri, jotta sen päälle mahtuu mukavasti kaikki tarpeelliset työvälineet sekä tarvikkeet. Lisäksi pöydälle on hyvä mahtua myös pieni lamppu sekä mahdollisesti muitakin sisustusesineitä, kuten valokuvakehykset tai maljakoita.

Materiaali. Työpöydät valmistetaan yleensä puusta, metallista tai MDF-levystä. Kullakin materiaalilla on omat etunsa – puu on klassista ja ajatonta, metalli modernia ja tyylikästä, ja MDF-levy puolestaan usein hieman edullisempaa. Valitse materiaali, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. 

Budjetti. Työpöydän valinnassa on syytä ottaa huomioon myös hinta. Työpöydän hintaan vaikuttaa usein valmistusmateriaali, brändi sekä tietyt erityisominaisuudet. Tarjolla on paljon vaihtoehtoja laidasta laitaan.

Väri. Työpöytiä on saatavilla monessa eri sävyssä, joten mieti, mikä väri sopisi tilaan parhaiten. Jos huone on pieni, saattaa vaalea pöytä olla paras vaihtoehto. Jos taas haluat näyttävää tyyliä, kokeile mustaa työpöytää.  

Ominaisuudet. Tahdotko työpöytäsi yhteyteen myös säilytystilaa? Kätevät kaapit ja laatikot mahdollistavat työvälineiden ja -tarvikkeiden säilyttämisen käden ulottuvilla. Lisäksi kannattaa pohtia, onko säädettävyys tarpeellinen ominaisuus sinun työpöydässäsi. Säädettävä työpöytä mahdollistaa työskentelyasennon vaihtelun ja sopii jokaiselle pituudesta riippumatta.

Tutustu Maskun monipuoliseen työpöytävalikoimaan ja löydä täydellinen yksilö omaan kotitoimistoosi! Työpöytiin voit tutustua myös myymälöissämme asiantuntevien myyjiemme avustuksella.