Etusivu / Huoneet / Toimisto / Työpöydät

Työpöydät

Työpöydät

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Työpöydät, tietokonepöydät ja sähköpöydät

Päätetyöskentelystä piirun verran parempaa. Toimivat ja ergonomiset työpöydät kotitoimistoon Maskusta!

Työpöydän valinta kannattaa tehdä ergonomia edellä, mutta myös pöydän ulkonäöllä on merkitystä. Valikoimamme kattaa työpöydät ja työtuolit niin koululaisten, opiskelijoiden kuin etätyöläistenkin tarpeisiin. Sisusta kotikonttorin ilme ihanaksi Maskun valikoiman avulla!

Työpöytä netistä kotiinkuljetuksella

Olipa haussa sitten toimistopöytä, tietokonepöytä, pelipöytä, koulupöytä tai kirjoituspöytä, työpöytiemme malleissa ja materiaaleissa riittää valinnan varaa erilaisten työtilojen sisustamiseen. Voit valita haluamasi värin, mallin ja materiaalin kätevästi suoraan verkkokaupasta. Toimitamme varastotuotteet perille nopeasti 2-6 arkipäivässä.

Entä millaisia ominaisuuksia työpöydältäsi toivot? Meiltä löydät malleja, joissa on korkeudensäätömahdollisuus, bluetooth-yhdistettävyys, laatikostot ja kaapistot. Säätöpöytä eli sähköpöytä työhuoneessa mahdollistaa työskentelyn myös ergonomisesti seisten. Koulupöydän tai kirjoituspöydän kaapeissa ja laatikostoissa säilytät tärkeät paperit ja toimistotarvikkeet siististi. 

Tutustu työpöytien laajaan valikoimaan verkkokaupassa tai kysy lisätietoja toimistokalusteiden asiantuntijoiltamme lähimmästä Masku-myymälästäsi!

Monikäyttöinen työpöytä tekee etätyöstä sujuvampaa 

Maskusta löydät käytännölliset työpöydät niin koululaisille, opiskelijoille kuin etätyöläisillekin. Valitse haluamasi malli ja tilaa netistä vaikka jo tänään! Monissa työpöydissämme on lisäominaisuuksia, kuten esimerkiksi korkeudensäätömahdollisuus tai bluetooth-yhdistettävyys. Laatikostot ja kaapistot lisäävät pöydän käytännöllisyyttä. Löydät meiltä myös kookkaat tietokonepöydät, joihin mahtuu kätevästi iso pöytäkone näyttöineen. Tai mikäli iskee tarve mukana kuljetettavalle työtasolle, niin senkin hankit näppärästi Maskusta! 

Koulutiensä aloittaville on tärkeää, että heillä on kunnollinen työpiste läksyjen ja askartelujen tekoon, eikä siihen tarvita muuta kuin oikean kokoinen koulupöytä sekä kunnollinen työtuoli. Kotikonttoripäiviin on aikuisillekin tarpeen laadukas pöytä ja työtuoli, jotta ergonomiasta olisi huolehdittu myös kotona töitä tehdessä. Oli kyseessä sitten kouluun tai työhön liittyvät paperit, kirjat ja kansiot, on ne mukava saada pois silmistä silloin, kun ne eivät ole käytössä. Laatikostolla tai kaapilla varustettuihin pöytiin saat piilotettua, ja tarvittaessa myös lukittua, asiapaperit sekä muut tärkeät tavarat. Meiltä Maskun kalustetalosta löydät erilaiset kaapilliset ja laatikolliset työpisteet ja toimistopöydät.  

Mihin käyttöön työpöytä tulee?

Oikeaa työpöytää valitessa kannattaa miettiä, mikä on työpöydän pääasiallinen käyttötarkoitus. Tehdäänkö sen ääressä töitä kahdeksan tuntia päivässä vai onko pöytä tarkoitus hankkia enemmänkin pelikäyttöön? Mikäli työpöytä on kovassa käytössä, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota materiaalivalintoihin. Laadukkaat, puiset pöydät säilyvät hyvässä kunnossa vuosikausia. Mitä enemmän käyttöä pöydälle tulee, sen tärkeämpää on satsata laatuun.  

Mikäli käsittelet työssäsi paljon papereita, on niille hyvä olla myös työpöydän yhteydessä oma paikkansa. Laatikostot ja kaapit helpottavat tavaroiden säilömistä, mutta myös kätevät avohyllyt tarjoavat paikan mapeille ja kirjoille. Paperiröykkiöt ja ylimääräinen sotku heikentävät työympäristön viihtyvyyttä, joten on hyvä pitää huoli siitä, että työtarvikkeillekin löytyy oikeat paikkansa. 

Pelikäyttöön soveltuvan tietokonepöydän on hyvä olla hieman kookkaampi, jotta suuret näytöt mahtuvat pöydän päälle optimaalisesti. Myös erillinen johtokouru saattaa olla käytännöllinen hankinta tietokonepöydän yhteyteen. Johtokouru pitää johtoröykkiöt kurissa ja tekee pelipöydän ilmeestä siistimmän. 

Millainen työpöytä sopii sinun kotiisi? 

Toimistopöydät löydät Maskusta puisina, metallisina, lasisina tai kulutusta kestävästä muovista valmistettuina. Lapsille ja lapsenmielisille soveltuvat pelipöydät sisältävät valmiiksi erilaisia liitäntöjä, joihin voit yhdistää puhelimesi tai muut laitteet helposti USB:n avulla – pöytä soittaa jopa musiikkia puolestasi!  

Käytännöllisemmät ja sirommat pöydät voi sijoittaa esimerkiksi olohuoneen nurkkaan, jonne saa helposti rakennettua itselleen toimivan työpisteen etätöitä ajatellen. Tällaista työpistettä voi hyödyntää kaikki vauvasta vaariin, sillä pöydän ääressä voi askarrella, pelata koneella pasianssia tai tehdä töitä ja läksyjä. Monipuolinen työpöytä mahdollistaa monenlaisen toiminnan joko työhuoneessa tai muualla kodissa. Klikkaa itsesi sisään verkkokauppaan ja hanki laadukkaat työpöydät edullisesti kotiisi! Toimitamme varastotuotteet 2-6 arkipäivässä suoraan kotiovelle saakka.