Etusivu / Artikkelit / Syyspiristystä kotiin: Värit ja materiaalit luovat syksyisen tunnelman sisustukseen

Syyspiristystä kotiin: värit ja materiaalit luovat syksyisen tunnelman sisustukseen

Syyspiristystä kotiin: värit ja materiaalit luovat syksyisen tunnelman sisustukseen

Kesä on vaihtunut syksyyn ja samalla luontokin pukee ylleen upeat ruskan sävyt. Sisällä vietetään taas enemmän aikaa, jolloin sisustuksen pieni päivittäminen saattaa tulla ajankohtaiseksi. Syksyiset sävyt ja materiaalit tuovat kodikkuutta ja lämpöä kylmiin päiviin. Tässä blogipostauksessa kerromme, kuinka saat luotua ihanan syksyisen tunnelman kotiisi!

1. Ruskean, keltaisen, oranssin ja punaisen sävyt

Syksy tunnetaan lämpimistä ruskan sävyistä, joita voit tuoda myös kotisi sisustukseen. Miltä näyttäisikään kaunis kuparinvärinen sohva olohuoneessasi? Vai kaipasitko syksyn sävyjä esimerkiksi kodintekstiileihin? Pienilläkin muutoksilla, kuten koristetyynyjen väriä vaihtamalla saa ihmeitä aikaan!

Vinkki! Maskun myymälöistä löydät lukuisia erilaisia kangasvaihtoehtoja kalusteiden verhoiluun. Valitse juuri unelmiesi sävy uuteen sohvaasi tai nojatuoliisi.

2. Puuta ja luonnonmateriaaleja

Luonnonmateriaalit sopivat täydellisesti syksyiseen sisustukseen ja tuovat kodikasta ilmettä huoneeseen. Anna estradi puusta valmistetuille huonekaluille tai lisää lämmintä tunnelmaa puunsävyisten koriste-esineiden, kuten tarjottimien ja kynttilänjalkojen avulla.

3. Kynttilät ja valaistus

Syksyisin päivät lyhenevät, joten tunnelmallinen valaistus on avain viihtyisään sisustukseen. Kokeile sijoittaa kynttilöitä eri huoneisiin ja valitse kattolamppujen lisäksi myös lattiavalaisimia sekä pöytävalaisimia valoa tuomaan. Maskun valikoimasta löydät runsaasti valaisimia, jotka sopivat täydellisesti syksyiseen tunnelmaan.

4. Pehmeät tekstiilit

Vaihda ohuet kesätyynyt ja -peitot paksuihin ja pehmeisiin vaihtoehtoihin. Kesäisin ohut peitto on ihana, mutta ilmojen viiletessä on mukava käpertyä muhkean peiton alle köllöttelemään. Sisustustuotteissa villa ja sametti ovat juuri nyt suosittuja materiaaleja. Myös paksu matto lattialla tuo lämpöä kodin tunnelmaan ja tekee ilmeestä harmonisemman.

5. Kausikoristeet

Kausikoristeilla voit helposti päivittää sisustustasi vuodenajan mukaan. Syksyyn sopivat etenkin rönsyilevät lehtikimput, kurpitsalyhdyt ja kynttilät. Loppusyksystä saakin jo kaivaa joulukoristeet esiin ja valmistella kotia loppuvuoden juhliin!

Pienilläkin yksityiskohdilla voit luoda lämpimän ja kutsuvan tunnelman, joka tekee olostasi mukavamman syksyn sateisina päivinä. Tutustu monipuoliseen mallistoomme ja löydä syysilme kotiisi edullisesti!