Etusivu / Artikkelit / Viisi luksussohvaa laatutietoisille

Viisi luksussohvaa laatutietoisille

Viisi luksussohvaa laatutietoisille

Haluaisitko olohuoneeseesi sohvan, joka säilyy hyvänä vuosikausia? Sohvan käyttöikään vaikuttaa merkittävästi verhoilukankaan laatu, istuinpehmusteiden materiaalit sekä rungon kestävyys. Ensiluokkaisista materiaaleista valmistettu sohva vain paranee vanhetessaan ja aiheuttaa suoranaista kiintymystä käyttäjässään!

GRAIL

Tähän ei voi olla rakastumatta! Pohjanmaan kalusteen hulppea Grail-sohva vakuuttaa viehättävällä muotokielellään, syvällä istuttavuudellaan sekä ensiluokkaisella käyttömukavuudellaan. Sohvan voit räätälöidä tarpeidesi mukaan joko divaanisohvaksi, avokulmasohvaksi tai perinteiseksi suoraksi malliksi. Myös verhoiluun on valittavissa lukuisia tyylikkäitä kankaita, joilla saat tehtyä kokonaisuudesta juuri sinun näköisesi!  

Grail-sohvassa vahva runko on massiivipuuta, vaneria ja kovalevyä. Istuinosassa puolestaan on käytetty no-zag –jousitusta, jotta kaluste säilyttäisi upean ryhtinsä kovassakin käytössä. Myös kaikki muut käytetyt raaka-aineet ovat huolella valittuja ja laadukkaimpia mahdollisia! 

Pohjanmaan Kaluste tunnetaan korkealaatuisista huonekaluista, joiden valmistuksessa myös kestävän kehityksen arvot ovat aina huomioituina. Valmistuksessa hyödynnetään vanhoja hyväksi havaittuja puusepänperinteitä sekä uutta teknologiaa. Ja mikä parasta, Grail-sohvat valmistetaan meillä Suomessa Kurikan tehtaalla!

INFINITY

Pramea ilme omaan olohuoneeseen järjestyy hetkessä näyttävän Infinity-sohvan avulla! Syvä istuttavuus ja näyttävä koko takaavat sen, ettei tämä sohva jää keneltäkään huomaamatta. Infinity onkin todellinen katseiden vangitsija sen lisäksi, että sen päällä on myös mahdottoman mukava köllötellä ja istuskella. 

Heikki Toropaisen suunnitteleman sohvasarjan rungon materiaalina on käytetty massiivipuuta ja kestävää vaneria. Istuinpehmusteissa on hyödynnetty pitkäkestoista, vaativaan käyttöön tarkoitettua pussijousitettua HR35-kylmävaahtomuovia, jossa yhdistyy niin pintapehmeys kuin kantavuuskin. Lisäksi sadat itsenäiset jouset antavat tuen juuri siihen kohtaan, jossa sitä eniten tarvitaan. 

Massiivinen, moderni sohva ottaa minkä tahansa tilan haltuun. Infinityn houkuttelevaa kutsua on lähes mahdotonta vastustaa ja sen syleilyyn on mukava uppoutua vaikkapa elokuvan katselun merkeissä!

MATERA

Klassiset linjat yhdistettynä muhkeisiin istuinpehmusteisiin toimii aina! Matera-sohva kestää kaikin puolin aikaa, sillä sekä laadukkaat materiaalit että ajaton ulkonäkö lupaavat kalusteelle pitkää ikää. Tämä klassisen kaunis sohva onkin helppo asettaa monenlaiseen tilaan. Vuodeominaisuutensa ansiosta Matera sopii mainiosti myös vierashuonetta sulostuttamaan. 

Huolellisesti muotoillun sohvan toteutuksessa on otettu myös ergonomiset seikat huomioon, mistä johtuen istuminen sohvalla on aivan poikkeuksellisen mukavaa. Matera-sohvien ryhdikkyys kestää vuodesta toiseen, eivätkä pehmusteet menetä muotoaan. Massiivipuurungolle saat jopa 20 vuoden takuun! 

Matera-sohvien takana on suomalainen Pohjanmaan kaluste. Sohvaa on saatavilla lukuisissa eri väreissä ja mallienkin suhteen on valinnanvaraa.

TOKYO

Käsityönä tehty huippulaadukas Tokyo-sohva on valmistettu kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista. Sohvan tukeva runko on massiivipuuta ja istuinrungossa on käytetty perinteikkäitä loviliitoksia. Ulkoiselta ilmeeltään Tokyo-mallisto on hyvin selkeälinjainen ja konstailematon. 

Sohvan selän rakenne on suunniteltu mukavuutta sekä ergonomiaa ajatellen, antaen tukea istujan selälle ja tehden sohvasta juuri sopivan jämäkän. Käsinojien tukevat kiertojäykät kotelorakenteet varmistavat sen, että runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen. Paksut käsinojat sekä selkeä muoto tekevät sohvan ulkonäöstä napakan sekä ryhdikkään. 

Tokyo on mainio valinta kotiin, jossa perinteikkyyttä ja kestävyyttä osataan arvostaa!

CORAL

Oletko minimalististen linjojen ystävä ja kaipaat sohvaltasi selkeää muotokieltä? Coral-sohvamallisto on ihailtavan siro ja elegantti. Matalan rungon sekä korkeiden jalkojen ansiosta kokonaisilme on varsin keveä. Metallisissa jaloissa on myös persoonallinen muotoilu, joka kerää katseita! 

Löydät mukavan asennon tällä sohvalla taatusti, sillä huippulaadukkaat materiaalit ovat suunniteltu joustamaan ja tukemaan juuri sopivassa suhteessa. Sohvan istuintyynyissä on muotojasi tarkasti mukaileva pocket-pussijousisto sekä kimmoisa vaahtomuovitäyte. Lisäksi pintapehmusteissa on memoryvaahtoa, joka muotoutuu kehon lämmön vaikutuksesta yksilöllisesti linjojesi mukaan. Kestävä älyvaahto palautuu nopeasti takaisin muotoonsa, kun nouset sohvalta ylös. 

Lisää upeita laatusohvia löydät verkkokaupastamme sekä hyvin palvelevista myymälöistämme - tervetuloa tutustumaan! 

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......