Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Asiakaspalvelu Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut

NÄIN HELPOLLA PÄÄSET

Maskusta saat helposti ja vaivattomasti kalusteiden kotiinkuljetukset, käyttökuntoonlaiton, kasauspalvelut sekä vanhojen kalusteiden poisviennin. Monipuolisilla kuljetuspalvelulla varmistat helposti, että saat huonekalut kotiisi ehjänä sinulle sopivana ajankohtana ja halutessasi saat myös helposti vanhat kalusteet pois.

 

Kuljetamme kotiisi

Kotijakelumme toimittaa kalusteet suoraan kotiisi ympäri Suomen. Kuljetusmaksu on toimituskohtainen, eikä tuotteiden määrällä ole vaikutusta kuljetushintaan. Kotiinkuljetusten hinta on alkaen 19 euroa. Saaristoalueilla kotijakeluissa on rajoituksia, mutta voit helposti varmistaa kotijakelun saatavuuden saaristoalueille myymälähenkilökunnaltamme. Kun tuotteesi on valmis toimitettavaksi, haemme sen keskusvarastolta ja toimitamme sinulle sovittuna ajankohtana.

KASAUSPALVELU

Kotiinkuljetuksen yhteydessä tarjoamme lisäpalveluna myös nopean käyttökuntoon laiton sekä kasauspalvelun, jolloin kuljetusliikkeen edustaja purkaa tuotteen paketista, esimerkiksi kiinnittää kierrettävät sohvan tai sängyn jalat ja vie roskat pois. Näin saat uudet kalusteet heti käyttövalmiiksi. Myös osina toimitettavat kalusteet kasataan halutessasi puolestasi. Kalusteiden kasauksen hinta vaihtelee tuotteittain kasauksen vaativuudesta riippuen välillä 35-229 euroa. Kasauspalvelu sisältyy verkkokaupassa kulta- ja platinajakeluun ja on saatavissa myös kaikista myymälöistämme.

Helposti eroon vanhoista huonekaluista

Mikäli vanhoille huonekaluillesi ei ole löytynyt uutta kotia, kuljetuspalvelumme vie kätevästi ja ympäristöä kunnioittaen vanhat kalusteesi kierrätykseen energiaksi ja uusiomateriaaliksi. Kuljetuspalveluidemme kierrätyspalvelut ovat jätelain ja alueellisten jätehuoltomääräysten mukaisia. Vanhojen kalusteiden kierrätyksen hinta on 39 euroa, joka sisältää ostosta vastaavan kalusteen kierrättämisen.

 

toimitustapa Verkkokauppa myymälästä
Nouto varastolta Nouto varastolta
Kotijakelu Kotijakelu
Jakeluiden lisäpalvelut Jakeluiden lisäpalvelut
Kotipaketti Kotipaketti
Nouto myymälästä Nouto myymälästä
Bussipaketti Bussipaketti
Lähellä-paketti Lähellä-paketti
Kotijakelu Kotijakelu
 Peräkärryn lainaus
*) Varmista peräkärryn saatavuus omasta myymälästäsi.


NOUTO MYYMÄLÄSTÄ TAI KESKUSVARASTOLTA

 Nouto myymälästä

Voit valita tuotteille noudon lähimmästä Masku-myymälästä. Huomaathan, että palvelu ei ole valittavissa kaikille suurikokoisille tuotteille myymälöiden rajallisen varastotilan takia. Rajallisen säilytystilan vuoksi toivomme noudon tapahtuvan 3 arkipäivän kuluessa.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan aina keskusvarastolta ja toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon riippuen onko kyseessä keskusvarasto- tai toimitusmyyntituote. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio. Myymälästä lähetetään asiakkaalle tekstiviesti, kun tilaus noudettavissa.

Katso myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat

Otathan mukaasi tilausvahvistuksen sekä henkilöllisyystodistuksen. Tulosta ja täytä valtakirja toisen henkilön noutaessa tilauksen. Kelpuutamme myös vapaamuotoisen valtakirjan, jossa on vastaavat tiedot. 

 

 Nouto keskusvarastolta

Voit valita tuotteille myös noudon Mäntsälässä sijaitsevalta keskusvarastolta.

Mäntsälän logistiikkakeskus:
Gneissitie 1, 04600 Mäntsälä
Avoinna arkisin klo 10-20

Noudot ovelta 10

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan aina keskusvarastolta ja toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon riippuen onko kyseessä keskusvarasto- tai toimitusmyyntituote. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio. Keskusvarastolta lähetetään asiakkaalle tekstiviesti, kun tilaus noudettavissa.

Otathan mukaasi tilausvahvistuksen sekä henkilöllisyystodistuksen. Tulosta ja täytä valtakirja toisen henkilön noutaessa tilauksen. Kelpuutamme myös vapaamuotoisen valtakirjan, jossa on vastaavat tiedot. 


KULJETUS MATKAHUOLLON NOUTOPISTEESEEN

Bussipaketti

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. HUOM! Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

Lähellä-paketti

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. HUOM! Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

Kotijakelu

Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa lähetyksestä ja jaetaan vastaanottajalle kotiin (kotiovelle) jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä. Paketti jaetaan vastaanottajalle ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Matkahuollon kotijakelu on edullinen tapa saada tuotteet suoraan kotiin. Kotijakelu on tarjolla isolle osalle Maskun valikoimaa, mutta tällä hetkellä tilauksella/lähetyksellä voi olla korkeintaan kaksi tuotetta.


KULJETUS KOTIIN

Jakelut tarjoaa Hakonen Solutions Oy

Palvelevat kotijakelut

Maskun kaikki kotijakelut hoitaa Hakonen Solutions Oy. Jakelumaksu kotiinkuljetuksille on sama koko Manner-Suomeen. Toimitukset eivät ole mahdollisia alueille, jotka eivät kuulu EU:n arvonlisäveroalueeseen. Palvelun perushinta sisältää tilauksen toimittamisen yhden kuljettajan voimin mahdollisimman lähelle asiakkaan kotiovea. Kuljettaja jättää tuotteen ilman kuljetusalustaa mahdollisuuksien mukaan sääsuojaan. Lisämaksusta on mahdollista valita lisäpalveluita, kuten sisäänkanto, pakkauksesta poisto, kasauspalvelu ja vanhojen poisvienti. Näistä löydät lisätietoa alta.

Hakonen sopii toimitusajan asiakkaan kanssa vuorokauden sisällä tilauksen saapumisesta terminaaliin. Toimitusaikaa sovittaessa asiakkaalle kerrotaan toimituspäivä ja 6h tarkkuudella toimitusaika. Toimitusaika tarkennetaan 2h aikaikkunaksi tekstiviestitse n. vuorokausi ennen toimitusta. Asiakas saa tekstiviestin yhteydessä seurantalinkin, josta hän pääsee tarkastelemaan tilauksen etenemistä reaaliajassa ja kuljettaja soittaa asiakkaalle n. puoli tuntia ennen kohteeseen saapumista. Tilauksen tapahtumat ovat tilaajalla reaaliajassa seurattavissa. 

Kaikissa kotiintoimituksissa ja palveluissa kuljettaja käy asiakkaan kanssa läpi luovutettavien tuotteiden kollimäärän ja kollien kunnon ennen asiakkaan rahtikirjan kuittausta.

Alla oleviin postinumeroihin saaristossa jakelu tapahtuu lähempänä mannerta olevaan lauttarantaan asti. Kuljetuksen lisäpalvelut eivät ole saatavilla ao. postinumeroihin:
21195    Velkua
21680    Nötö
21710    Korppoo
21720    Korpoström
21740    Utö
21750    Norrskata
21760    Houtskari
21770    Mossala
25940    Hiittinen
25950    Rosala
25960    Högsåra
23390    Iniö

Jakeluiden palvelupaketit

Kotijakelu kadunvarteen
Huippuedullinen peruspalvelu sisältää jakelun kadunvarteen tai pihaan (paikkaan jonne jakeluautolla on esteetön pääsy) koko Manner-Suomen alueella samalla edullisella hinnalla. Voit halutessasi valita haluamasi lisäpalvelut jakeluun valitsemalla jonkin muista jakelutyypeistä. Jos valitsemillesi tuotteille tai postinumerollesi ei ole saatavilla lisäpalveluita, muut jakelutavat eivät ole valittavissa verkkokaupan kassalla.

Tuotteet kannettuna sisälle asti
Palveluun sisältyy tuotteiden kanto sisälle. Haja-asutusalueilla palvelun toteutuminen saattaa tuotteesta riippuen vaatia asiakkaalta avustusta, koska jakelu hoidetaan yhden henkilön voimin. Palvelu sisältää tilauksen toimittamisen sisään osoittamaasi paikkaan. Toimituksen vastaanottajan tulee huolehtia kulkureittien esteettömyydestä mm. taulut, puhtaat matot, lipastot. Työturvallisuussyistä kuljettajat käyttävät turvakenkiä toimituksen aikana. 

Tuotteet sisälle asti ja vanha tuote pois
Palveluun sisältyy tuotteiden kanto sisälle. Kuljettaja myös purkaa tuotteet pakkauksesta sekä vie pakkausmateriaalit sekä vanhan kalusteesi pois kierrätykseen (yksi vastaava tuote per ostettu tuote). Haja-asutusalueilla palvelun toteutuminen saattaa vaatia toimituksen vastaanottajalta avustusta tuotteesta riippuen, koska jakelu hoidetaan yhden henkilön voimin.

Tuotteet sisälle asti ja tuotteet kasattuina
Palveluun sisältyy tuotteiden kanto sisälle. Kuljettaja myös kasaa tuotteet puolestasi käyttökuntoon ja kierrättää pakkausmateriaalit puolestasi. Kasauspalvelun hinta määräytyy valitsemiesi tuotteiden perusteella. Kasauksen tuotekohtainen hinta vaihtelee 35-229 euron välillä riippuen kasauksen vaatimasta työajasta. Kultapaketti ei sisällä vanhojen kalusteiden poisvientiä.

Tuotteet sisälle asti, kasattuna ja vanha tuote pois
Palvelutarjoomamme lippulaivaan sisältyy kaikki. Tuotteet kannetaan sisälle asti osoittamaasi paikkaan. Kuljettaja myös purkaa tuotteet pakkauksesta ja kasaa ne puolestasi käyttökuntoon. Viemme myös pakkausmateriaalit sekä vanhat kalusteesi (tuote tuotteesta) pois kierrätykseen. Kasauksen tuotekohtainen hinta vaihtelee 35-229 euron välillä riippuen kasauksen vaatimasta työajasta. Verkkokaupan kassalla näet toimituksen hintana kaikkien tilaukseen kuuluvien kasattavien tuotteiden yhteissumman sisältäen kaikki muut palvelut.
 

Kotipaketti

Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys - tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.

Kierrätyspalvelua ei ole saatavilla Kotipaketti muotoiseen toimitukseen. 

Huom.! Kaupan peruutus- ja palautustilanteissa asiakkaan tulee palauttaa kotipakettina toimitetut tuotteet lähimpään Masku myymälään tai Postin täyden palvelun toimipisteeseen.

Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.
 

Toimitushinnan määräytyminen 

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan joko suoraan kotiin tai noutamalla itse keskusvarastoltamme. Myymälässä tehdyissä kaupoissa myös toimituksen hinta määräytyy asiakkaan postinumeron mukaan. Toimitamme tuotteet kaikkialle Manner-Suomeen. Mikäli toimitus ei ole postinumeroalueellesi mahdollista, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit tarkistaa käytettävissäsi olevat toimitustavat ao. taulukosta. Peräkärryn saatavuus kannattaa vielä varmistaa lähimmästä myymälästäsi.

Toimitusaika

Varastotuotteiden toimitusaika on yleensä 2-7 arkipäivää tilausvahvistuksen saapumisesta. Mikäli kyseessä on tilaustuote, tilausvahvistuksessa ilmoitetaan arvioitu toimitusaika. Kuljetusliike sopii kanssasi tarkemman toimituspäivän ja -ajan.

Tavaran vastaanottaminen

Toimitusta vastaanotettaessa asiakkaan tulee tarkistaa, ettei lähetys ole vaurioitunut ja että pakkausten määrä täsmää lähetteen kanssa. Pakkausvaurioista tai puutteista tulee kirjoittaa varauma kuljetusyhtiön rahtikirjaan. Rikkoutuneista tai puutteellisista lähetyksistä tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluun. Ilmoitus on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelu sopii puutteellisten tai virheellisten tuotteiden korvaamisesta tapauskohtaisesti.

Peräkärryn lainaus

Useista myymälöistämme on saatavilla peräkärryn vuokraus ostosten kuljettamista varten. Vuokra on 10 € / 2h. Peräkärry löytyy alla olevista myymälöistämme. Ajantasainen saatavuus kannattaa kuitenkin aina varmistaa ensin myymälästä.

Alavus
Eura
Huittinen
Hämeenlinna
Joensuu
Jyväskylä Palokka
Jyväskylä Seppälä
Kajaani
Kokkola
Kouvola
Lohja
Masku
Mikkeli
Oulu Ideapark
Pori
Raahe
Rauma
Salo
Savonlinna
Tuusula
Uusikaupunki
Vaasa

Vantaa, Petikko
Ylivieska