Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Asiakaspalvelu Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelut

NÄIN HELPOLLA PÄÄSET

Maskusta saat helposti ja vaivattomasti kalusteiden kotiinkuljetukset, käyttökuntoonlaiton, kasauspalvelut sekä vanhojen kalusteiden poisviennin. Kuljetuspalvelulla varmistat helposti, että saat huonekalut kotiisi ehjänä sinulle sopivana ajankohtana ja halutessasi saat myös helposti vanhat kalusteet pois.

Sekä asiakkaiden että yhteistyökumppanimme Postin henkilöstön turvallisen asioinnin varmistamiseksi kotiin toimitustilanteissa, Posti on ottanut käyttöön tiukemaat varotoimet lähetysten toimittamisessa asiakkaille 14.4.2020 alkaen:

  • Postin kuljettajat toimittavat lähetyksen kotiovelle (kerrostaloissa rappukäytävään kotiovelle), mutta eivät kanna lähetyksiä sisälle asuntoon. 
  • Huonekalujen asennuspalvelut ja käyttökuntoonlaitot eivät ole toistaiseksi mahdollisia.
  • Postin toimituksissa vanhojen kalusteiden kierrätys onnistuu asiakkaan toimittaessa tuotteet joko ulko-ovelle tai rappukäytävään, josta Postin kuljettavat ottavat ne mukaansa.

Muutos Postin palveluissa astuu voimaan 14.4.2020 alkaen ja on voimassa toistaiseksi.

 

Kuljetamme kotiisi

Kotijakelumme toimittaa kalusteet suoraan kotiisi ympäri Suomen. Kuljetusmaksu on toimituskohtainen, eikä tuotteiden määrällä ole vaikutusta kuljetushintaan. Kotiinkuljetusten hinta on alkaen 19 euroa. Saaristoalueilla kotijakeluissa on rajoituksia, mutta voit helposti varmistaa kotijakelun saatavuuden saaristoalueille myymälähenkilökunnaltamme. Kun tuotteesi on valmis toimitettavaksi, haemme sen keskusvarastolta ja toimitamme sinulle sovittuna ajankohtana.

KASAUSPALVELU

Mikäli haluat, että osina toimittava tuote kasataan sinulle käyttövalmiiksi, tarjoamme myös tuotteiden kasauspalvelut osina toimitettavien tuotteiden kasaamiseen. Palvelun hinta on 50 € / alkava työtunti. Lisätietoa kasauspalveluistamme saat paikallisesta myymälästämme.

Suuntaa antavasti esimerkiksi kuuden hengen ruokaryhmän kasaus n. 100 €, vaatekomero n. 150 € tai sohvan moduulipalojen ja jalkojen kiinnitys n. 100 €. Tarkan tilauskohtaisen kasaushinnan saat Masku-myymälästäsi tai verkkokaupan osalta numerosta 020 1211 880. Kasauspalvelua on myös tällä hetkellä hetkellä saatavissa, mutta sen saatavuus vaihtelee paikkakuntakohtaisesti palveluntarjoajastamme riippuen. Kysy kasauspalvelun saatavuudesta lähimmästä myymälästäsi

Kokoamme käyttövalmiiksi

Kotiinkuljetuksen yhteydessä tarjoamme lisäpalveluna myös nopean käyttökuntoon laiton, jolloin kuljetusliikkeen edustaja purkaa tuotteen paketista, esimerkiksi kiinnittää kierrettävät sohvan tai sängyn jalat ja vie roskat pois. (max. 15 min) Näin saat uudet kalusteet heti käyttövalmiiksi. Kalusteiden käyttökuntoon laiton hinta on 45 euroa.

Käyttökuntoonlaittoa on myös tällä hetkellä saatavissa, mutta sen saatavuus vaihtelee paikkakuntakohtaisesti palveluntarjoajastamme riippuen. Kysy käyttökuntoonlaiton saatavuudesta lähimmästä myymälästäsi.

Mikäli tuotteen kasaaminen vaatii työkaluja ja tuote toimitetaan osina, tarjoamme kasauspalvelua kaikista myymälöistämme. Ks. kasauspalvelun tiedot yllä.

Helposti eroon vanhoista huonekaluista

Mikäli vanhoille huonekaluillesi ei ole löytynyt uutta kotia, kuljetuspalvelumme vie kätevästi ja ympäristöä kunnioittaen vanhat kalusteesi kierrätykseen energiaksi ja uusiomateriaaliksi. Kuljetuspalveluidemme kierrätyspalvelut ovat jätelain ja alueellisten jätehuoltomääräysten mukaisia. Vanhojen kalusteiden kierrätyksen hinta on 35 euroa, joka sisältää ostosta vastaavan kalusteen kierrättämisen.

 

toimitustapa Verkkokauppa myymälästä
Nouto varastolta Nouto varastolta
Kotijakelu Kotijakelu
Kotijakelu + vanhat pois Kotijakelu + vanhat pois
Kotipaketti Kotipaketti
Nouto myymälästä Nouto myymälästä
Bussipaketti Bussipaketti
Lähellä-paketti Lähellä-paketti
Kotijakelu Kotijakelu
 Maskun pikatoimitus (pk-seutu)
 Peräkärryn lainaus
*) Varmista peräkärryn saatavuus omasta myymälästäsi.


NOUTO MYYMÄLÄSTÄ TAI KESKUSVARASTOLTA

 Nouto myymälästä

Voit valita tuotteille noudon lähimmästä Masku-myymälästä. Huomaathan, että palvelu ei ole valittavissa kaikille suurikokoisille tuotteille myymälöiden rajallisen varastotilan takia. Rajallisen säilytystilan vuoksi toivomme noudon tapahtuvan 3 arkipäivän kuluessa.

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan aina keskusvarastolta ja toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon riippuen onko kyseessä keskusvarasto- tai toimitusmyyntituote. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio. Myymälästä lähetetään asiakkaalle tekstiviesti, kun tilaus noudettavissa.

Katso myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat

Otathan mukaasi tilausvahvistuksen sekä henkilöllisyystodistuksen. Tulosta ja täytä valtakirja toisen henkilön noutaessa tilauksen. Kelpuutamme myös vapaamuotoisen valtakirjan, jossa on vastaavat tiedot. 

 

 Nouto keskusvarastolta

Voit valita tuotteille myös noudon Mäntsälässä sijaitsevalta keskusvarastolta.

Mäntsälän logistiikkakeskus:
Gneissitie 1, 04600 Mäntsälä
Avoinna arkisin klo 10-20

Noudot ovelta 10

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan aina keskusvarastolta ja toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon riippuen onko kyseessä keskusvarasto- tai toimitusmyyntituote. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio. Keskusvarastolta lähetetään asiakkaalle tekstiviesti, kun tilaus noudettavissa.

Otathan mukaasi tilausvahvistuksen sekä henkilöllisyystodistuksen. Tulosta ja täytä valtakirja toisen henkilön noutaessa tilauksen. Kelpuutamme myös vapaamuotoisen valtakirjan, jossa on vastaavat tiedot. 


KULJETUS MATKAHUOLLON NOUTOPISTEESEEN

Bussipaketti

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuolto-asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. HUOM! Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

Lähellä-paketti

Tilauksesi toimitetaan osoitettasi lähimpään tai valitsemaasi Matkahuoltoon, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai Matkahuollon Pakettipisteeseen (K-Marketit, R-kioskit, Tokmannit ja monet muut yritykset). Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. HUOM! Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

Kotijakelu

Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa lähetyksestä ja jaetaan vastaanottajalle kotiin (kotiovelle) jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä. Paketti jaetaan vastaanottajalle ja vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Matkahuollon kotijakelu on edullinen tapa saada tuotteet suoraan kotiin. Kotijakelu on tarjolla isolle osalle Maskun valikoimaa, mutta tällä hetkellä tilauksella/lähetyksellä voi olla korkeintaan kaksi tuotetta.

 


KULJETUS KOTIIN

Kotipaketti

Posti Kotipaketti toimitetaan asiakkaalle kotiin (kotiovelle), kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa. Postin toimesta ollaan yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä. Sovittavat toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9-21 välillä. Posti ottaa kahdesti yhteyttä vastaanottajaan toimitusajankohdan sopimiseksi. Palveluun sisältyy yksi toimitusyritys - tarvittaessa lähetykselle saa maksullisen uudelleentoimituksen.

Kierrätyspalvelua ei ole saatavilla Kotipaketti muotoiseen toimitukseen. 

Huom.! Kaupan peruutus- ja palautustilanteissa asiakkaan tulee palauttaa kotipakettina toimitetut tuotteet lähimpään Masku myymälään tai Postin täyden palvelun toimipisteeseen.

Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

Kotijakelu

Posti Kotijakelu sisältää tuotteiden kotiintoimituksen ja sisäänkannon kaupunkialueella paikkaan, johon on esteetön kulku. Tajaama-alueilla yhden miehen jakelu (asiakas auttaa vastaanotossa). Kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa, toimituksesta ollaan Postin toimesta yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä ja -aika. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi.

Posti toimittaa kotijakelut Manner-Suomen alueella. Saaristossa toimitukset lauttarantaan asti.

HUOM! Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

 Posti Kotijakelu + vanhat pois

Posti Kotijakelu sisältää tuotteiden kotiintoimituksen ja sisäänkannon kaupunkialueella paikkaan, johon on esteetön kulku. Tajaama-alueilla yhden miehen jakelu (asiakas auttaa vastaanotossa). Kun tilaus on kokonaisuudessaan toimitettavissa, toimituksesta ollaan Postin toimesta yhteydessä vastaanottajaan ja sovitaan toimituspäivä ja -aika. Lähetykset toimitetaan vastaanottajalle arkipäivisin. Suurimmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 mennessä.

Mikäli vastaanottajaa ei kahden soittoyrityksen jälkeen tavoiteta, lähetetään hänelle soittopyyntökortti toimitusajankohdasta sopimiseksi.

Vanhojen tuotteiden kierrätyksessä noudatetaan tuote-tuotteesta -periaatetta. Eli kaikki vastaavat tuotteet jotka olet tilannut kotijakeluna, voidaan palauttaa kierrätykseen yhdellä kierrätysmaksulla. Taajama-alueella, jossa yhden miehen jakelu, asiakas auttaa kierrätystuotteiden autoon kannossa.

HUOM! Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika vaihtelee viikosta kahdeksaan viikkoon. Verkkokaupan tilausvahvistusviestissä ilmoitetaan tilauksen vahvistettu toimitusaika-arvio.

 

 Masku pikatoimitus (pk-seutu)

Pääkaupunkiseudulla voit valita Maskun oman kuljetuksen. Toimitamme tilauksesi jopa seuraavana arkipäivänä suoraan kotiin Maskun omalla jakeluautolla. Palvelu on saatavilla vain varastossa oleville tuotteille.


Toimitushinnan määräytyminen 

Verkkokaupasta tilatut tuotteet toimitetaan joko suoraan kotiin tai noutamalla itse keskusvarastoltamme. Myymälässä tehdyissä kaupoissa myös toimituksen hinta määräytyy asiakkaan postinumeron mukaan. Toimitamme tuotteet kaikkialle Manner-Suomeen. Mikäli toimitus ei ole postinumeroalueellesi mahdollista, ota yhteys asiakaspalveluun. Voit tarkistaa käytettävissäsi olevat toimitustavat ao. taulukosta. Peräkärryn saatavuus kannattaa vielä varmistaa lähimmästä myymälästäsi.

Toimitusaika

Varastotuotteiden toimitusaika on yleensä 2-7 arkipäivää tilausvahvistuksen saapumisesta. Mikäli kyseessä on tilaustuote, tilausvahvistuksessa ilmoitetaan arvioitu toimitusaika. Kuljetusliike sopii kanssasi tarkemman toimituspäivän ja -ajan.

Tavaran vastaanottaminen

Toimitusta vastaanotettaessa asiakkaan tulee tarkistaa, ettei lähetys ole vaurioitunut ja että pakkausten määrä täsmää lähetteen kanssa. Pakkausvaurioista tai puutteista tulee kirjoittaa varauma kuljetusyhtiön rahtikirjaan. Rikkoutuneista tai puutteellisista lähetyksistä tulee ilmoittaa välittömästi asiakaspalveluun. Ilmoitus on tehtävä 7 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakaspalvelu sopii puutteellisten tai virheellisten tuotteiden korvaamisesta tapauskohtaisesti.

Peräkärryn lainaus

Useista myymälöistämme on saatavilla peräkärryn vuokraus ostosten kuljettamista varten. Vuokra on 10 € / 2h. Peräkärry löytyy alla olevista myymälöistämme. Ajantasainen saatavuus kannattaa kuitenkin aina varmistaa ensin myymälästä.

Alavus
Eura
Huittinen
Hämeenlinna
Joensuu
Jyväskylä Palokka
Jyväskylä Seppälä
Kajaani
Kokkola
Kouvola
Lohja
Masku
Mikkeli
Oulu Ideapark
Pori
Raahe
Rauma
Salo
Savonlinna
Tuusula
Uusikaupunki
Vaasa

Vantaa, Petikko
Ylivieska