Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Asiakaspalvelu Reklamaatiot ja takuu

Reklamaatiot

Saitko viallisen tuotteen tai hajosiko se käytössä?

Jos tuote on toimitettu viallisena tai siihen on tullut käytössä takuun alainen vika, täytä reklamaatiolomake alla. Nopean käsittelyn takaamiseksi tarvitsemme kauppasopimusnumerosi, kuvat vaurioista sekä kuljetusvaurioissa myös kuvan rahtikirjasta ja pakkauksesta. Lisätietoa tuotteille myönnetystä takuusta ja sen kattavuudesta löydät täältä.

Reklamaatiopalvelumme auttaa

Kiireisissä reklamaatioasioissa käytössäsi on Maskun reklamaatiopuhelin, josta saat nopeasti apua arkisin klo 9-18. Toivomme sinun kuitenkin kirjaavan aina ensin reklamaation ao. lomakkeella, niin meillä on kaikki tarvittava tieto ennen puhelua. Näin saadaan asia tehokkaimmin käsiteltyä.

Kiireiset reklamaatiot:

  • Vika estää välttämättömän tuotteen käytön kokonaan (sängyt, ruokapöytä, sohva)
  • Tuote on vaarallinen (esim. sähköiskun vaara)
  • Viallinen tuote aiheuttaa muuta merkittävää haittaa

Soita numeroon  020 1211 201

 

Kauppasopimusnumero

Kauppasopimusnumero nopeuttaa aina reklamaation käsittelyä. Löydät sen tilausvahvistuksesta (verkkokauppa) tai kauppakirjasta (myymälät):

Kuvat viasta

Liitä mukaan yleiskuva tuotteesta tuotteen tunnistamiseksi sekä vähintään yksi lähikuva virheestä. Jos virhe ei ole kuvattavissa, voit myös lähettää lyhyen videon, josta vika ilmenee. Huomioithan, että kuvien puute on usein reklamaation käsittelyn este.

 

Kun olemme vastaanottaneet reklamaatiosi, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä niin pian, kuin mahdollista. Reklamaatiokäsittelijä sopii kanssasi tapauskohtaisesti järkevimmän hyvitystavan ja ratkaisun. Voit myös ehdottaa toivomaasi ratkaisua lomakkeella. Monissa tapauksissa myös vian korjaaminen on paitsi ekologisin, myös vaivattomin vaihtoehto.

Huomioithan, että reklamaatio tarkoittaa toimituksessa vahingoittunutta tuotetta tai valmistusvirhettä, eikä esimerkiksi normaalin kulumisen ja pitkän käyttöiän mukanaan tuomia virheitä. Reklamaatio tulee tehdä mahdollisimman pian virheen ilmenemisen jälkeen. Erityisesti kuljetusreklamaatiot pitää reklamoida 7 vuorokauden kuluessa kuljetusyhtiölle.

 

Lähetä reklamaatio