Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Asiakaspalvelu Reklamaatiot ja takuu

Reklamaatiot

Saitko viallisen tuotteen tai hajosiko se käytössä?

Jos tuote on toimitettu viallisena tai siihen on tullut käytössä takuun alainen vika, täytä reklamaatiolomake alla. Nopean käsittelyn takaamiseksi tarvitsemme kauppasopimusnumerosi, kuvat vaurioista sekä kuljetusvaurioissa myös kuvan rahtikirjasta ja pakkauksesta. Lisätietoa tuotteille myönnetystä takuusta ja sen kattavuudesta löydät täältä.

Lähetä reklamaatio tästä

Kiireelliset reklamaatiot

Mikäli virhe tuotteessa aiheuttaa merkittävää haittaa ja estää välttämättömän tuotteen käytön kokonaan, autamme myös puhelimitse arkisin klo 9-16. Pyydämme sinun kuitenkin lähettämään aina ensin reklamaation ao. lomakkeella, niin meillä on kaikki tarvittava tieto ennen puhelua. Näin saadaan asia tehokkaimmin käsiteltyä. Pelkän puhelinkeskustelun perusteella asiantuntijan on usein mahdoton tehdä ratkaisua.

Mikä tekee reklamaatiosta erityisen kiireisen?

  • Tuote on vaarallinen (esim. sähköiskun vaara)
  • Vika estää välttämättömän tuotteen käytön kokonaan (sängyt, ruokapöytä, sohva)
  • Viallinen tuote aiheuttaa muuta merkittävää haittaa elämiselle

Soita numeroon  020 1211 201

Mikäli haluat tiedustella aiemmin tekemäsi reklamaation käsittelyn tilaa, pyydämme vastaamaan saamaasi sähköpostiviestiin tai olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme numerossa  020 1211 200

 

Kauppasopimusnumero

Kauppasopimusnumero nopeuttaa aina reklamaation käsittelyä. Löydät sen tilausvahvistuksesta (verkkokauppa) tai kauppakirjasta (myymälät):

Kuvat viasta

Liitä mukaan yleiskuva tuotteesta tuotteen tunnistamiseksi sekä vähintään yksi lähikuva virheestä. Jos virhe ei ole kuvattavissa, voit myös lähettää lyhyen videon, josta vika ilmenee. Huomioithan, että kuvien puute on usein reklamaation käsittelyn este.

 

Kun olemme vastaanottaneet reklamaatiosi, asiantuntijamme on sinuun yhteydessä niin pian, kuin mahdollista. Reklamaatiokäsittelijä sopii kanssasi tapauskohtaisesti järkevimmän hyvitystavan ja ratkaisun. Voit myös ehdottaa toivomaasi ratkaisua lomakkeella. Monissa tapauksissa myös vian korjaaminen on paitsi ekologisin, myös vaivattomin vaihtoehto.

Huomioithan, että reklamaatio tarkoittaa toimituksessa vahingoittunutta tuotetta tai valmistusvirhettä, eikä esimerkiksi normaalin kulumisen ja pitkän käyttöiän mukanaan tuomia virheitä. Reklamaatio tulee tehdä mahdollisimman pian virheen ilmenemisen jälkeen. Erityisesti kuljetusreklamaatiot pitää reklamoida 7 vuorokauden kuluessa kuljetusyhtiölle.

Lähetä reklamaatio