Etusivu / Huoneet / Makuuhuone / Patjat ja sängyt / Petauspatjat

Petauspatjat

Petauspatjat

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Petauspatjat ja sijauspatjat

Kunnon petari pelastaa kolotukselta! Suomen suurin valikoimamme erilaisia petauspatjoja varmistaa jokaiselle oikeanlaisen petauspatjan löytymisen. 

Nukkuessa vartalon tuki tulee oikealla tavalla kehoa tukevasta patjasta, mutta nukkumisen mukavuus viimeistellään sopivalla sijauspatjalla. 

Ei ole sattumanvaraista millainen materiaali on monta tuntia vuorokaudessa kehoamme vasten, vaan petauspatjan kuuluu samaan aikaan tuntua pehmeältä, tukevalta ja sopivan lämpimältä. Liian kuuma, nihkeä tai kova sijauspatja ei anna kehon rentoutua riittävästi, jolloin jatkuva pyöriminen vähentää laadukasta ja palauttavaa unta.

Olemme ihmisinä erilaisia, jolloin meille myös sopii erilaiset sängyt ja petauspatjat. Tutustu valikoimaamme verkossa ja lisätietoa sopivista sijauspatjoista saat lähimmästä myymälästäsi nukkumisen asiantuntijoiltamme. Sänky on ehkäpä tärkein huonekalu kodissa, sillä ihminen viettää sängyssä keskimäärin kolmasosan elämästään. Laadukas petauspatja on erinomainen investointi, sillä se helpottaa sängyn ja patjan puhtaanapitoa ja pidentää sen ikää. Hyvä sijauspatja tekee myös vuoteen sijaamisesta ja lakanoiden vaihtamisesta helpompaa. Mukava, hyvin muotoiltu ja laadukkaista materiaaleista valmistettu petauspatja pitää huolen siitä, että nukut mukavammin. Rauhallinen ja hyvä lepo on yksi hyvinvoinnin ja terveellisen elämän perusedellytyksiä, joten hyvä petauspatja on viisas sijoitus itseesi ja hyvinvointiisi.


Masku.com-verkkokaupasta voit tilata sijauspatjat tai petauspatjat vaikka heti


Valitse petauspatja, kun haluat helppohoitoisen ratkaisun sänkyysi. Maskun Kalustetalon valikoima sisältää eri materiaalivaihtoehtoja sijauspatjalle, joten löydät meiltä varmasti omasi. Saatavilla on eri kokoja, esimerkiksi sijauspatja koossa 160x200 cm – katso tuotetiedot varmistaaksesi mitat haluamallesi tuotteelle. Hakutoiminnolla voit etsiä sopivaa patjaa haluamillasi hakusanoilla ja ominaisuuksilla, joita patjalta vaadit. Maskun valikoimasta löydät sekä vaahtomuovipatjat, luonnonkumiytimellä varustetut petauspatjat että älykkäällä muistivaahdolla täytetyt sijauspatjat. Tutustu valikoimaan ja tee tilauksesi jo tänään!
Laadukas Memory-sijauspatja muotoutuvalla muistivaahdolla on viimeinen silaus sänkyysi. Mukavuutta lisää älykäs materiaali, joka muotoutuu kehon painon ja lämmön mukaan, tuoden rauhallisemman ja levollisemman unen. Viskoelastinen täyte antaa memory-vaahtomuoville sen vartaloa tukevan ominaisuuden, joka luo petauspatjalla nukkuvalle miellyttävän painottomuuden tunteen ja varmistaa siten rauhallisemman unen. 
Cumulus-petauspatjassa on muotoutuva kylmävaahtomuoviydin. Patjaa ympäröi hengittävä vanukerros, joka tuo patjalle pehmeyttä ja hengittävyyttä. Reunusta kiertävän verhoilukankaan voi valita oman maun mukaan. Cumulus-sijauspatjalla luot sänkyysi myötäilevyyttä, mukavuutta ja tyyliä.


Latex 1000 on hengittävällä puuvillatäytteellä pehmustettu petauspatja, jossa on nopeasti muotoonsa palautuva luonnonkuminen ydin. Vartalon muotoja mukailevassa sijauspatjassa on heftaus eli napitus, joka luo patjalle sen miellyttävän muodon. Valitse Latex 1000, kun haluat petauspatjaltasi tyyliä ja muotoja.