Etusivu / Huoneet / Olohuone / Sohvat ja nojatuolit / Säkkituolit

Säkkituolit

Säkkituolit

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Mikä olisikaan parempi paikka rentoon oleskeluun kuin säkkituoli!

Iso säkkituoli on ihanan pehmoinen huonekalu, joka muotoutuu istujansa mukaan juuri täydellisesti. Tyylikkään säkkituolin uumenista on kiva katsella televisiota tai vaikkapa pelata pleikkaria. Maskun tarjonnassa on säkkituoleja moneen makuun. Valikoimassamme on mm. pirteän keltainen säkkituoli, klassinen musta säkkituoli sekä trendikäs vakosamettinen säkkituoli. Myös materiaalien ja kokojen suhteen riittää valinnanvaraa! 

Hanki edullinen säkkituoli omankin kotisi sisustusta raikastamaan. Säkkituoli tekee huoneen ilmeestä hetkessä astetta rennomman! Muhkea säkkituoli sopii niin olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin. Voit olla varma, että tämä hankinta on etenkin nuorison mieleen. Tutustu valikoimaamme ja valitse mieleinen malli! 

Millaisen säkkituolin haluat?

Maskun mallistosta löydät mukavat säkkituolit jokaiseen kotiin. Valikoimassamme on eri materiaaleista valmistettuja säkkituoleja, jotka sopivat tilaan kuin tilaan. Myös värivaihtoehtoja on useita erilaisia ja voit valita haluatko oman säkkituolisi olevan ihanan värikäs vai rauhallisemmalla sävyllä varustettu. 

Vakosamettinen säkkituoli on juuri nyt erittäin trendikäs valinta. Retrohenkiset 70-luvun vivahteet tuovat kiinnostavaa särmää moderniinkin kotiin. Toisaalta hempeän värinen ja pehmeällä kankaalla verhoiltu säkkituoli on hillitympi sisustuselementti, joka ei ota samalla tapaa tilaa haltuun kuin näyttävällä värityksellä ja kankaalla varustettu säkkituoli. 

Mihin tilaan säkkituoli sopii?

Säkkituoli on mitä mahtavin pelituoli! Muhkeassa säkkituolissa loikoillessa on hyvä ottaa rento asento, jossa viihtyy pidemmänkin aikaa. Muutama rinnakkain aseteltu säkkituoli tarjoaa mainion peliareenan nuoren omaan huoneeseen. Myös lastenhuoneessa säkkituoli on pidetty kaluste, eikä rento tuoli jää vähälle käytölle olohuoneessakaan. Television tuijottelu on ihanaa, kun saa löhötä puolimakaavassa asennossa. 

Säkkituolin täyte muotoutuu juuri täydellisesti istujan mukaan ja siksi säkkituolissa oleskelu on aivan poikkeuksellisen mukavaa. Iso säkkituoli voi mahduttaa uumeniinsa kaksikin istujaa kerralla. Oikeanlaisesta materiaalista valmistettu säkkituoli sopii myös katetulle terassille tai parvekkeelle. Pehmeän säkkituolin paikkaa on helppo vaihtaa aina tarpeen vaatiessa. 

Maskun verkkokauppa on palveluksessasi ympäri vuorokauden

Osta säkkituolit ja muut huonekalut kätevästi netistä. Valitse mallistostamme suosikkisi ja tilaa suoraan kotiovellesi vaikka heti. Varastossa olevat tuotteemme toimitetaan nopeasti perille. Myymälöistämme ympäri Suomen saat lisätietoa tuotteistamme aina tarvittaessa. Asiantuntevat myyjämme ovat mielellään avuksi kaikenlaisissa sisustuspulmissa!