Etusivu / Huoneet / Sisustus / Matot / Käytävämatot

Käytävämatot

Käytävämatot

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Eteis- ja käytävämatot

Kaipaako kapea käytäväsi kaunistajaa?

Käytävämatot ovat loistava lisä sisätiloihin, sillä ne tarjoavat käytävälle ja eteiselle kodikkaan ja mukavan ilmeen, mutta myös suojaavat lattiaa likaantumiselta ja kulumiselta. Ne ovat myös helppo ja nopea tapa uudistaa kodin ilme.

Maskun valtaisasta valikoimasta löydät tyylikkäät käytävämatot aina edulliseen hintaan! Käytävämaton avulla pidät kotisi tunnelman lämpöisenä ja ilmeen siistinä. Ulkoa kulkeutuvat hiekanjyvät eivät pääse pidemmälle, kun eteistilaan asettaa kauniin ja kestävän käytävämaton. Käytävämaton ominaisuuksista tärkeimpiä ovat hyvän kestokyvyn lisäksi myös liukumattomuus sekä tahriintumattomuus.

Kestävät eteismatot netistä

Kestävä eteismatto tai kuramatto estää lian ja veden kukeutumisen asuntoon. Valitse sopiva eteismatto eteisen koon mukaan.

Käytävämatolla on myös turvallisempia kävellä, sillä ne antavat lisätukea ja pitävät lattian kuivana. Ne ovat erityisen hyödyllisiä kosteissa tai sateisissa olosuhteissa, sillä ne estävät veden leviämistä.

Käytävämatto pitää kodin siistinä

Käytävämatot ovat myös hyödyllisiä sisäilman laadun kannalta, sillä ne sitovat pölyä ja muita epäpuhtauksia lattialta, mikä auttaa pitämään sisäilman raikkaampana. Ne ovat erityisen hyödyllisiä perheissä, joissa on pieniä lapsia tai eläimiä, sillä ne estävät likaantumista ja helpottavat puhdistusta.

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman käytävämatoja eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa, jotta löydät juuri sinun sisustukseesi sopivan maton. Valitse klassisesta ja yksinkertaisesta designista tai rohkeammasta ja näyttävämmästä mallista – meillä on jokaiselle jotakin!