Etusivu / Huoneet / Eteinen

Eteinen

Eteisen kalusteet

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Kalusteet eteiseen

Millainen sisustus eteiseen? Eteisen kalustus ja sisustus luovat ensivaikutelman kodistasi. Parhaimmillaan eteinen onkin sekä tyylikäs että käytännöllinen tila. Kun valitset oikeat kalusteet ja sisustuselementit, palvelee eteinen sinua arjessasi juuri kuten pitääkin. Meiltä löydät laajan valikoiman eteisen kalusteita, kuten kenkätelineitä, naulakoita, lipastoja ja peilejä, jotka auttavat pitämään eteisen siistinä ja toimivana. Valitse eteisesi tyyliin sopivat kalusteet ja yhdistele niitä käteviin säilytysratkaisuihin, jotta voit pitää takit, kengät ja muut tarvikkeet siististi järjestyksessä. Löydä inspiraatiota eteisen sisustukseen ja valitse kalusteet, jotka tekevät kodistasi viihtyisän.

Mitä kalusteita eteiseen?

Eteisen sisustusta pohtiessa kannattaa ensimmäisenä huomioida valintojen käytännöllisyys. Eteisen sisustuksen on tarkoitus helpottaa arkea ja tarjota riittävästi säilytystilaa. Säilytystilalla varustettu penkki on mahtava valinta eteiseen, mutta myös naulakko on tärkeä elementti eteisessä. Koukut ja laskutasot ovat hyviä paikkoja esimerkiksi avaimille. Viimeistele sisustus hankkimalla peili eteisen seinälle.

Maskun valikoimasta löydät paljon vaihtoehtoja ja ideoita eteisen sisustamiseen. Olipa kodissasi avara aula tai kapea eteinen, löydät mallistostamme toimivat ratkaisut tilan kuin tilan kalustamiseen. Tutustu Maskun edulliseen tarjontaan kätevästi verkkokaupassa tai vieraile myymälöissämme tekemässä huikeita sisustuslöytöjä.

Mitä tulee ottaa huomioon eteisen sisustuksessa?

Eteisen sisustukseen vaikuttaa kaikkein eniten tilan koko ja malli. Kapeille käytäville ei kannata sijoittaa liikaa tavaraa, vaan panostaa enemmänkin seinätilan hyödyntämiseen esimerkiksi naulakoiden ja hyllyjen avulla. Eteisessä on hyvä olla tilava liukuovilla varustettu vaatekaappi takkeja ja kenkiä varten. Hattuhylly tarjoaa paikan pipoille, käsineille ja muille asusteille.

Pienen eteisen sisustus vaatii enemmän suunnitelmallisuutta kuin isomman eteistilan kalustaminen, mutta onneksi Maskun valikoima tarjoaa paljon kompakteja sisustusideoita myös pieneen eteiseen. Kapea kenkäkaappi tai siro lipasto helpottaa tavaroiden säilytystä eteisessä. Kurkkaa Maskun valikoimaan ja löydä kätevät ratkaisut ahtaaltakin tuntuvaan eteiseen!