Etusivu / Huoneet / Sisustus / Peilit / Pyöreät peilit

Pyöreät peilit

Pyöreät peilit

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Pyöreä peili netistä - laaja valikoima

Pyöreä peili kaunistaa huoneen ilmettä hetkessä! Pyöreät ja kaarevat muodot tuovat tilaan ihanan rauhallista tunnelmaa. Peili huoneessa lisää myös tilan tuntua ja tekee sisustuksesta kiinnostavamman. Pyöreitä peilejä on saatavilla useissa eri tyyleissä sekä kokoluokissa. Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä täydellinen pyöreä peili omaa kotiasi kaunistamaan!

Miten sijoittaa pyöreä peili seinälle? 

Pyöreä peili sopii mainiosti esimerkiksi taulun paikalle. Jos ripustat peilin seinälle, tarkista ensin seinän rakenne. Myös monesta pyöreästä peilistä koostuvat kokonaisuudet näyttävät upeilta seinällä. Ryhmittele rohkeasti ja mallaile peilille sopiva paikka ennen naulojen hakkaamista. 

Pyöreä peili kehyksillä vai ilman? 

Pyöreitä peilejä on saatavilla useissa eri tyyleissä. Esimerkiksi rottinkikehyksinen pyöreä peili on tällä hetkellä trendikäs valinta. Bohotyyliset pyöreät peilit löydät edullisesti Maskusta. Valikoimassamme ovat edustettuina myös monet muut tyylisuunnat. Valitse pyöreä peili paksuilla kehyksillä tai ihanan siroilla ja minimalistisilla kehyksillä. 

Minkä kokoinen peili on paras valinta?

Onko sinulla etsinnässä suuri pyöreä peili vai pieni pyöreä peili? Peilejä löytyy useammassa eri koossa ja mittojen perusteella voit valita kaikkein sopivimman vaihtoehdon omaan kotiisi. Voit myös yhdistellä erikokoisista peileistä näyttäviä kokonaisuuksia.

Pyöreä peili helposti kotiinkuljetuksella 

Sinun ei tarvitse huolehtia peilin noutamisesta, sillä halutessasi toimitamme peilit ja muut sisustustuotteet suoraan kotiisi. Tilaa pyöreä peili helposti netistä ja löydä samalla myös muut tarpeelliset sisustuselementit kotiasi kaunistamaan!