Etusivu / Huoneet / Sisustus / Valaisimet / Lattiavalaisimet

Lattiavalaisimet

Lattiavalaisimet

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Lattiavalaisimet ja jalkalamput edullisesti netistä

Lattiavalaisin tuo huoneeseen tunnelmallisen valaistuksen. Tyylikäs lattiavalaisin somistaa kauniisti sohvan vierustaa tai makuuhuoneen nurkkaa, ja tarjoaa hyvän valaistuksen esimerkiksi lukemista varten. Siro lattiavalaisin on helppo sijoittaa lähes minne tahansa. Lattiavalaisimia eli jalkalamppuja löytyy useissa eri tyyleissä. Sopisiko sinun kotiisi minimalistinen jalkalamppu, musta jalkalamppu vai vaalea jalkalamppu? 

Oman suosikkisi löydät edullisesti Maskusta. Maskun lattiavalaisimien valikoima on monipuolinen. Tarjolla on vaihtoehtoja monessa eri värissä ja mallissa. Näyttävä jalkalamppu toimii myös upeana sisustuselementtinä ja katseidenvangitsijana. Jalkalampun avulla onkin helppo tuoda lisää särmää sisustukseen. 

Usein kodeissa hyödynnetään turhan vähän kattovalaisimien ohella muuta lisävalaistusta. Jalkalamppu on mahtava tapa täydentää kodin yleisvalaistusta. Jalkalampun avulla saa parannettua esimerkiksi työhuoneen valaistusta ja tuotua valoa kohdennetusti tietylle alueelle huoneessa. Valitse kaunis lattiavalaisin, joka täydentää kotisi sisustusta.

Lattiavalaisimet ja jalkalamput 

Haussa jalkalamppu skandinaaviseen sisustukseen tai moderniin kotiin? Maskusta hankit sisustukseen sopivan lattiavalaisimen huippuedullisesti. Voit tilata valaisimet netistä helposti kotiinkuljetuksella. Tyylikkään kokonaisuuden saat, kun valitset myös kodin muun valaistuksen samassa tyylissä. Usein lattiavalaisimien kanssa samaan sarjaan kuuluu myös pöytävalaisin ja kattolamppu. 

Jalkalamppua on kevyt siirrellä aina tarpeen vaatiessa. Voit halutessasi vaihdella lattiavalaisimen paikkaa huoneesta toiseen. Lattiavalaisimen avulla on helppo kohdentaa valaistus esimerkiksi nojatuolin äärelle tai työpöydän ylle. Lattiavalaisin toimiikin mainiosti lukuvalona tai tunnelmallisen valaistuksen tuojana.  

Tutustu Maskun lattiavalaisinvalikoimaan ja löydä kaunis jalkalamppu omaankin kotiisi! Meiltä hankit niin klassiset kuin trendikkäätkin vaihtoehdot kodin jokaiseen huoneeseen.