Etusivu / Huoneet / Toimisto

Toimisto

Työn iloa toimivilla toimistokalusteilla. Kotikonttori on koululaisten, opiskelijoiden ja etätyötä tekevien tukikohta. Siellä tulee vietettyä paljon aikaa, joten ergonomia on ensiarvoisen tärkeä seikka toimistokalusteiden valinnassa. Kun työasentosi on ergonominen ja mukava, pääset keskittymään työhösi täydellä teholla. Työtila on hyvä rajata erilliseksi alueeksi, koska silloin työasiat eivät seuraa rentoutumiseen tarkoitetulle kotisohvalle.

Meiltä löydät kaiken mitä kotikonttoriisi tarvitset; työtuolit, säädettävät pöydät, läppäripöydät, pelipöydät ja toimistopöydät. Ei ole yhdentekevää, minkälaisessa tuolissa istut pitkiä aikoja työn touhussa. Valikoimastamme löydät ergonomiset työtuolit, kuten satulatuolit ja tietokonetuolit. 

Ergonominen työympäristö Maskusta

Kotikonttorit yleistyvät entisestään ja on ensiarvoisen tärkeää, että ergonomia on kunnossa myös kotona – siksi kannattaakin panostaa kunnollisiin työtuoleihin, työpöytiin ja muihin etätyöpisteen kalusteisiin. Meiltä Maskun kalustetalosta löydät kattavan valikoiman työpisteiden kalusteita – niin koululaisille kuin kotikonttorissa työskenteleville. 

Valikoimaamme kuuluu tyylikkäitä tuotteita, jotka ulkonäöllään kruunaavat sekä pienen konttorinurkkauksen että suuremmankin huoneen. Kätevät puiset, lasiset tai metalliset kalusteet voit helposti sijoittaa haluamaasi paikkaan ja aloittaa tuottavan työskentelyn – olitpa sitten koululainen läksyjen parissa tai vanhempi pitämässä etätyöpäivää. Toimistokalustevalikoimastamme löydät kätevät laatikostot ja hyllyt sekä työpisteet konttoriin. Monikäyttöiset toimistokalusteet sopivat myös opiskeluun tai pelaamiseen, sillä useimmat tuolimme on säädettävissä työntekijän tarpeiden ja maun mukaan. 

Tutustu monipuoliseen toimistokalustevalikoimaamme verkkokaupassamme tai tutustu tarjontaan lähemmin Maskun myymälöissä!

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl