Mode   rahi keltainen

529 €

Valitse verhoilu:Adore-kangas

Valitse väri:Keltainen

Toimitusaika 8-9 viikkoa

Olohuoneen väripilkku!

Tarvitseeko sisustuksesi säväystä? Mode-rahi tuo eloa sohvakaluston rinnalle mielenkiintoisella muotoilullaan ja herkullisella värimaailmallaan. Tämän rahin avulla päivität olohuoneesi sisustuksen tähän päivään, sillä tämän vuoden sisustustrendit ovat pullollaan värikylläisiä ja rohkeita värisävyjä.

Rahista on moneksi: saat valjastettua rahin pöydäksi tarjottimen avulla tai voit oikaista sohvalta jalkasi rahin päälle. Rahilla on myös erittäin mukava istuskella, kun sohvalla on ruuhkaa tai kun haluat keskustella kasvotusten sohvalla istuvien kanssa. Rahin erinomaisen istuinmukavuuden salaisuus on kimmoisa vaahtomuovitäyte, joka säilyttää hyvin muotonsa vuosien saatossa. Rahin runkomateriaalit ovat tukevaa puuta ja vaneria, joten rahi on kaikkea muuta kuin kiikkerä.

Kuvan Mode-rahi on tilattavissa verkkokaupasta keltaruskealla Adore-kankaalla. Rahi on tilattavissa myös muilla häikäisevän värisillä verhoiluilla myymälöistämme.

Mode-rahi sopii täydellisesti Coral-U-kulmasohvan tai Coral- 4-istuttavan divaanisohvan kaveriksi, koska sohvien ja rahin värit sulautuvat hyvin yhteen luoden harmoniaa olohuoneeseesi.