Etusivu / Huoneet / Olohuone / Sohvat ja nojatuolit / Rahit

Rahit

Rahit

29 tuotetta

Näytetään 23 / 29 kpl

Rahit, jalkarahit

Oikaise jalkasi tai käytä sohvapöytänä! Luo uutta ilmettä sisustukseen kauniin värisellä rahilla. Rahin voi sommitella yhteensopivaksi sohvan kanssa tai sitten se voi olla erottuva, hauska yksityiskohta sisustuksessa. Meiltä Maskusta löydät niin nahkarahit, samettirahit kuin vuoderahitkin.

Tyylikkäästä rahista on moneksi! Upean ulkomuotonsa lisäksi rahi on käytännöllinen kaluste, joka saa olosi mukavaksi. Saat oikaistua jalat rentoon asentoon rahin päälle. Rahi voi myös olla istuin, jonka päällä seurustelet vieraiden kanssa. Lisäksi monikäyttöinen rahi taittuu tarpeen vaatiessa sohvapöydäksi, kun asetat sen päälle tasaisen tarjottimen. 

Valikoimassamme on useita erilaisia raheja. Mallistomme rahien verhoilujen ja kokojen kirjo on laaja. Vuoderahi taittuu käden käänteessä varavuoteeksi. Joissakin raheissa on myös säilytystilaa sisällä. Entä kaipaisitko kotiisi samettirahia, nahkarahia tai klassista mustaa rahia? Maskusta löydät juuri sinun toiveitasi vastaavan rahin edulliseen hintaan.

Rahi viimeistelee kodin sisustuksen

Ihana rahi tekee rentoutumisesta entistä helpompaa! Käytännöllinen ja jämäkkä rahi on monikäyttöinen kaluste, joka taipuu moneen. Jalkojen tueksi suunniteltu muhkea penkki kelpaa seurusteluun, mutta sen päällä on myös helppo lepuuttaa jalkoja vaikkapa työpäivän päätteeksi. Tarvittaessa rahi muuttuu jalkarahista mainioksi apupöydäksi tarjottimen avulla. Helpon siirreltävyytensä ansiosta rahit toimivat myös ylimääräisinä istuimina.

Huippulaadukas nahkarahi tuo myös ripauksen designia sisustukseesi. Pelkistetty tyyli, ylellinen nahkaverhoilu ja metallijalat viimeistelevät olohuoneesi ilmeen. Saat myös kaivattua lisätilaa yhdistämällä rahin sohvadivaaniksi tai käyttämällä sitä sohvapöytänä. Avattavan rahin sisälle voit säilöä vaivattomasti pientavaroita. Vuoderahi puolestaan on äärimmäisen monikäyttöinen ja kätevä kaluste, joka tarjoaa paikan myös yövieraillesi.

Millainen rahi on paras valinta sinun kotiisi?

Maskun tarjonnasta löytyy raheja moneen makuun. Verhoilu- ja jalkavaihtoehtoja on useita erilaisia ja myös värien suhteen riittää runsaasti valinnanvaraa. Haluatko olohuoneeseen italialaista tyylikyyttä ja designia nahkarahin muodossa vai kaipaatko lastenhuoneeseen kestävällä verhoilukankaalla päällystetyn, kotimaisen rahin? Tulisiko kätevä vuoderahi tarpeeseen sinun taloudessasi? Verhoilua ja rahin kokoa valittaessa kannattaa pohtia etenkin rahin käyttötarkoitusta.

Myös värillä on väliä. Musta rahi on klassinen ja näyttävä valinta, kun taas värikäs rahi kiinnittää katseet. Neutraalin sävyinen juuttirahi puolestaan tuo luonnonläheistä tunnelmaa sisustukseen.

Löydä tyylikäs rahi Maskusta

Haluatko hankkia rahin istuimeksi, laskutasoksi sängynpäätyyn, tueksi jalkojen alle vai kenties varavuoteeksi? Monikäyttöinen rahi pelastaa monesta sisustuspulmasta. Vuoderahin levität käden käänteessä mukavaksi pediksi. Samettirahi tuntuu äärimmäisen ylelliseltä, kuten myös tyylikäs nahkarahi.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa suoraan verkkokaupasta monikäyttöinen ja edullinen rahi. Myymälöissämme ympäri Suomen pääset tunnustelemaan tuotteita lähemmin.