Alta   ruokapöytä 80x140 nordic tammi

1 449 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Koko:80 x 140

Valitse väri:Nordic Oak

Toimitusaika 6-7 viikkoa

Alta ruokapöytä on täydellinen valinta! Tämä laadukas ruokapöytä tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen ja on suunniteltu tuomaan kotiisi eleganssia ja toiminnallisuutta. Alta ruokapöytä on kooltaan 140x80 cm, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin pienempiin kuin suurempiinkin tiloihin. Sen tyylikäs Nordic tammi -väri tuo luonnollista lämpöä ja ajattomuutta ruokailutilaan.

Laadukas ja kestävä valinta

Alta ruokapöytä on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka takaavat sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Nordic tammi -viimeistely ei ole ainoastaan kaunis, vaan myös kestävä ja helppohoitoinen. Tukeva rakenne varmistaa, että pöytä pysyy vakaana ja turvallisena käytössä, tehden siitä luotettavan kumppanin päivittäisiin ateriahetkiin sekä erityisiin juhlatilaisuuksiin.

Monikäyttöinen ja tyylikäs

Alta ruokapöytä on monipuolinen valinta, joka sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin. Sen kompakti koko, 140x80 cm, tekee siitä täydellisen valinnan niin pieniin ruokailutiloihin kuin avarampiin keittiöihin ja olohuoneisiin. Nordic tammi -väri lisää tilaan luonnollista eleganssia ja tuo raikkaan, mutta kodikkaan ilmeen. Tämä pöytä on helppo yhdistää erilaisiin tuolimalleihin ja muihin huonekaluihin, tehden siitä joustavan sisustusratkaisun.

Moderni ja ajaton design

Alta ruokapöytä on suunniteltu moderniin kotiin, jossa arvostetaan yksinkertaisuutta ja tyylikkyyttä. Nordic tammi -viimeistelyn ajaton ulkonäkö tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten skandinaavinen, moderni tai klassinen tyyli. Tämä ruokapöytä lisää tilaan hienostuneisuutta ja luo harmonisen ilmapiirin, tehden ruokailuhetkistä nautinnollisempia.

Loistava hinta-laatusuhde

Alta ruokapöytä tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat, että saat kauniin ja käytännöllisen ruokapöydän kohtuulliseen hintaan. Tämä tekee Alta ruokapöydästä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät korkealaatuista ja edullista sisustusratkaisua kotiinsa.

Yhteenveto

Alta ruokapöytä on täydellinen yhdistelmä tyylikkyyttä, käytännöllisyyttä ja kestävyyttä. Sen koko, 140x80 cm, ja Nordic tammi -väri tekevät siitä monipuolisen ja elegantin lisän mihin tahansa ruokailutilaan. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat pitkäikäisyyden, ja erinomainen hinta-laatusuhde varmistaa, että saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.