Etusivu / Huoneet / Ruokailutila / Ruokapöydät

Ruokapöydät

Pöytä on katettu ja puitteet kohdillaan! Ruokapöytä on keittiön sisustuksen alku ja juuri. Muut keittiökalusteet sommitellaan näyttävän pöydän ympärille. Ruokapöytä on usein juuri se kodin keskus, jonka ääreen keräännytään vaihtamaan kuulumisia pitkän päivän päätteeksi. Ei ole yhdentekevää, millaisessa pöydän äärellä ruokailet päivittäin ja vietät aikaa yhdessä perheesi kanssa.

Tekeekö mielesi pistää pystyyn illallispidot vai nautiskella aamupala ihan itseksesi? Millainen ruokapöytä sopii juuri sinun kotiisi? Meiltä löydät 2 hengen, 4 hengen, 6 hengen ja 8 hengen ruokapöydät sekä jatkopöydät, joissa pöydän kokoa saa muokattua aina tarpeen mukaan. Valittavanasi on pyöreä ruokapöytä, ovaalin muotoinen ruokapöytä, suorakaiteen muotoinen ruokapöytä ja neliön muotoinen ruokapöytä.

Ruokapöytä netistä kotiinkuljetuksella

Tutustu monipuoliseen pöytävalikoimaamme verkossa ja tilaa oma pöytä kotiisi jo tänään! Lisätietoa eri materiaaleista, malleista ja räätälöintimahdollisuuksista saat lähimmästä Masku-myymälästäsi. Valikoimastamme löydät upeat pyöreät pöydät, industrial-henkiset keittiön pöydät, jykevät massiivipuiset ruokapöydät sekä modernia muotoilua edustavat ruokapöydät. Monipuolinen valikoimamme tarjoaa ratkaisut jokaiseen tilaan ja tarpeeseen.

Mitä tulisi huomioida ruokapöytää valitessa?

Ruokapöytä on tärkeä osa keittiön sisustusta, ja sen valinnassa kannattaakin käyttää huolellista harkintaa. Ensimmäinen asia, joka tulisi ottaa huomioon, on keittiön pöydälle varattu tila. Kuinka suuren tilan voit keittiöstäsi ruokapöydälle pyhittää? Tämä määrittää hyvin pitkälle ruokapöydän koon, ja osittain myös sen muotoilun. Pyöreä ruokapöytä sopii usein pieneen tilaan ja tekee huoneen ilmeestä harmonisemman. Keittiön pöydän materiaali on syytä valita käyttötarpeen mukaan. Kestävä materiaali takaa ruokapöydän helppohoitoisuuden ja vaivattoman puhtaanapidon. Esimerkiksi vahva massiivipuu kestää hyvällä huollolla erinomaisessa kunnossa pitkään.

Ruokailutilan sisustuksessa kannattaa lähteä liikkeelle omista henkilökohtaisista mieltymyksistä. Kolahtaako rouhea tyyli vai kaipaatko ympärillesi herkkää, maalaisromanttista tunnelmaa? Vai olisiko klassinen ruokapöytä paras valinta juuri sinulle? Maskun valikoimasta löytyy pöytämallit moneen makuun. Ruokapöydän väri, koko ja malli vaikuttaa merkittävästi siihen, millainen vaikutelma sisustuksesta syntyy. Vaaleat sävyt ja pyöreät muodot tuovat tilaan harmoniaa, kun taas kulmikkaat ruokapöydät ja tummat värit ovat astetta näyttävämpiä. Ruokapöydän ympärille löydät Maskusta myös ruokapöydän tuolit sekä muun ruokailutilan sisustuksen.

176 tuotetta

Näytetään 24 / 176 kpl