Etusivu / Huoneet / Ruokailutila / Ruokapöydät

Ruokapöydät

Ruokapöydät

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Ruokapöydät eri tyyleissä

Pöytä on katettu ja puitteet kohdillaan! Ruokapöytä on keittiön sisustuksen alku ja juuri. Muut keittiökalusteet sommitellaan näyttävän pöydän ympärille. Ruokapöytä on kodin keskus, jonka ääreen keräännytään vaihtamaan kuulumisia pitkän päivän päätteeksi. Ei ole yhdentekevää, millaisessa paikassa haluat ruokailla ja viettää perheen kanssa laatuaikaa. 

Tekeekö mielesi pistää pystyyn illallispidot vai nautiskella aamupala kiireessä ihan itseksesi? Millainen ruokapöytä sopii juuri sinun kotiisi? Meiltä löydät 2 hengen, 4 hengen, 6 hengen ja 8 hengen ruokapöydät sekä jatkopöydän, jossa pöydän kokoa saa muokattua aina tarpeen mukaan. Valittavanasi pyöreä ruokapöytä, ovaalin muotoinen ruokapöytä, suorakaiteen muotoinen ruokapöytä ja neliön muotoinen ruokapöytä.

Ruokapöytä netistä kotiinkuljetuksella

Tutustu monipuoliseen pöytävalikoimaamme verkossa ja tilaa oma pöytä kotisi jo tänään! Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi!

Ruokapöytä on kodin keskeisimpiä huonekaluja. Ruokapöydän ympärille rakentuu koko perheen ja kodin yhteinen elämä. Keittiön pöydän ääressä nautitaan yhteisiä aterioita, keskustellaan, suunnitellaan, kahvitellaan, askarrellaan, pelataan, itketään ja nauretaan. Laadukas ruokapöytä on samaan aikaan tunnelmanluoja ja kodin rakentaja. Hyvin valittu keittiön pöytä kestää käytössä vuosia ja jopa vuosikymmeniä. 

Laadukkaat ryokapöydät nyt Maskun verkkokaupasta 24/7

Keittiö on kodin sydän, ja ruokapöytä sen keskus. Maskun Kalustetalosta löydät laajan valikoiman keittiön pöytiä. Voit tutustua valikoimaan ja tehdä ostopäätöksesi rauhassa verkkokaupassamme. Valittavana on useita elegantteja tyylejä ja designeja sekä kestäviä, laadukkaita materiaaleja. Maskun Kalustetalon valikoimasta löydät retrohenkiset pyöreät pöydät, teollista ilmettä jäljittelevät keittiön pöydät, jykevät massiivipuiset ruokapöydät sekä modernia muotoilua edustavat ruokapöydät. Monipuolinen valikoimamme tarjoaa ratkaisut jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. 

Mitä tulisi huomioida ruokapöytää valitessa? 

Ruokapöytä on tärkeä osa keittiön sisustusta, ja sen valinnassa kannattaa käyttää huolellista harkintaa. Ensimmäinen asia, joka tulisi ottaa huomioon, on keittiön pöydälle varattu tila. Kuinka suuren tilan voit keittiöstäsi ruokapöydälle pyhittää? Tämä määrittää hyvin pitkälle ruokapöydän koon, ja osittain myös sen muotoilun. Pyöreä ruokapöytä, kuten Stockholm, on paras ratkaisu suureen, avaraan tilaan, jossa pöytä saa vapaasti hallita tilaa. Neliön tai suorakaiteen muotoinen keittiön pöytä puolestaan on hieman monikäyttöisempi, sillä kulmikas muotoilu antaa enemmän liikkumavaraa pöydän asettelun suhteen pyöreään ruokapöytään verrattuna.  

Keittiön pöydän materiaali on syytä valita käytön mukaan. Kestävä materiaali takaa ruokapöydän helppohoitoisuuden ja puhtaanapidon. Esimerkiksi massiivitammesta valmistettu jykevä Aurora on ruokapöytä, joka hyvin hoidettuna kestää sukupolvelta toiselle. Retrohenkisen Pinja-ruokapöydän kansi ja jalat ovat myös kestävää ja laadukasta massiivitammea, ja materiaali on suunniteltu uusiokäytettäväksi. Katso lisää vaihtoehtoja verkkokaupassamme ja tee tilaus jo tänään! 

Miten sisustan ruokailutilan?

Ruokailutilan sisustuksessa kannattaa lähteä liikkeelle omista henkilökohtaisista mieltymyksistä. Kolahtaako rouhea tyyli paremmin vai kaipaatko ympärillesi herkkää, maalaisromanttista tunnelmaa? Vai olisiko klassinen ruokapöytä paras valinta juuri sinulle? Maskun valikoimasta löytyy pöytämallit moneen makuun. Ruokapöydän väri, koko ja malli vaikuttaa merkittävästi siihen, millainen vaikutelma sisustuksesta syntyy. Vaaleat sävyt ja pyöreät muodot tuovat tilaan harmoniaa, kun taas kulmikkaat ruokapöydät ja tummat värit ovat astetta näyttävämpiä. Ruokapöydän ympärille löydät Maskusta myös ruokapöydän tuolit sekä muun ruokailutilan sisustuksen. Masku toimittaa varastotuotteet kotiisi vain 2-6 arkipäivässä!