Laatutakuu

Familon Percale pussilakanasetti 150x210 / 55x65 valkoinen

Familon Percale   pussilakanasetti 150x210 / 55x65 valkoinen

.....

69 €

Valitse väri:Valkoinen

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Familon Percale pussilakana

Familon Percale pussilakana tuo makuuhuoneeseen ripauksen ylellisyyttä ja tarjoaa ainutlaatuisen pehmeän unikokemuksen, joka on suunniteltu vastaamaan korkeimpiinkin laatuvaatimuksiin. Tämä 100 % puuvillasta valmistettu perkaalilakana on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat hengittävyyttä, raikkautta ja pitkäkestoista käyttömukavuutta. Sen ajaton valkoinen sävy tuo tilaan raikkaan ja puhtaan ilmeen, joka sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

Laadukas perkaalikangas takaa hengittävyyden ja mukavuuden

Familon Percale pussilakana on valmistettu korkealaatuisesta perkaalikankaasta, joka tunnetaan tiheästä kudonnastaan ja sileästä pinnastaan. Perkaalilakanat ovat erityisen suosittuja niiden hengittävyyden ja kosteudenhaihdutuskyvyn ansiosta. Tämä luonnonmateriaali auttaa ylläpitämään optimaalista lämpötilaa nukkuessa, pitäen sinut viileänä kesäöinä ja mukavan lämpimänä talvella. Lakanat tuntuvat miellyttävän viileiltä ihoa vasten, mikä tekee niistä täydellisen valinnan myös lämpimiin makuuhuoneisiin.

Ajaton ja tyylikäs valkoinen väri

Valkoinen Familon Percale pussilakana tuo makuuhuoneeseen tyylikkään ja ajattoman ilmeen, joka luo rauhallisen ja harmonisen tunnelman. Valkoinen väri on monipuolinen ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin sekä muihin vuodevaatteisiin. Se tuo tilaan raikkautta ja puhtautta, mikä tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman ja viihtyisämmän.

Kestävä ja helppohoitoinen

100 % puuvillasta valmistettu Familon Percale pussilakana on suunniteltu kestämään. Perkaalikangas säilyttää muotonsa ja värinsä pesusta toiseen, joten voit nauttia lakanoiden ylellisestä tuntumasta pitkään. Lisäksi puuvilla on luonnostaan hypoallergeeninen ja helppohoitoinen materiaali, joka tekee lakanoiden puhtaana pitämisestä vaivatonta.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Familon Percale pussilakana tarjoaa poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen, jossa yhdistyvät korkea laatu, käyttömukavuus ja kestävyys. Tämä pussilakana on täydellinen valinta niille, jotka haluavat panostaa makuuhuoneensa laatuun ilman kompromisseja.

Yhteenveto

Familon Percale pussilakana on täydellinen valinta, jos etsit laadukkaita, hengittäviä ja mukavia lakanoita, jotka takaavat raikkaan ja ylellisen unikokemuksen. Ajaton valkoinen väri, erinomainen hinta-laatusuhde ja perkaalikankaan korkea laatu tekevät tästä pussilakanasta ihanteellisen valinnan makuuhuoneeseesi.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus