Rento   runkopatja 90x200, pussijousitus

219 €

Koko:90 x 200

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Toimitusaika 3-4 viikkoa

Rento runkopatja on täydellinen valinta, oli sitten kyseessä pieni tai suurempi makuuhuone. Tämä patja on saatavilla useissa eri koissa: 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm ja 180x200 cm, joten se sopii erinomaisesti erikokoisiin tiloihin.

Mukava pussijousitus

Rento runkopatja on varustettu laadukkaalla pussijousituksella, joka tarjoaa optimaalisen tuen kehollesi. Pussijousitus vähentää liikkeen siirtymistä ja mahdollistaa paremman nukkumismukavuuden. Jousituksen ansiosta paino jakautuu tasaisesti patjalle, mikä auttaa vähentämään painepisteitä ja parantamaan verenkiertoa yöllä.

Loistava hintalaatusuhde

Rento runkopatja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat patjan pitkäikäisyyden ja hyvän käyttökokemuksen vuosiksi eteenpäin. Harmaa väri on ajaton ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Patja sopii hyvin niin aikuisille kuin lapsillekin, tarjoten jokaiselle perheenjäsenelle miellyttävän yöunen.

Kestävä ja helppohoitoinen

Rento runkopatja on valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista. Harmaa kangas on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin normaalia käyttöä ja kulutusta. Patja säilyttää muotonsa ja mukavuutensa pitkään, mikä tekee siitä luotettavan valinnan kotiisi.

Valitse oikea koko

Valitse Rento runkopatja oikeassa koossa juuri sinun tarpeisiisi. Mitat vaihtelevat pienistä yhden hengen patjoista suurempiin parisänkyihin sopiviin versioihin. Jokainen koko tarjoaa saman korkean laadun ja mukavuuden, joten voit olla varma, että löydät juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Yhteenveto

Rento runkopatja on ihanteellinen valinta kaikille, jotka arvostavat hyvää unenlaatua, kestävyyttä ja hinta-laatusuhdetta. Sen pussijousitus tarjoaa optimaalista tukea ja mukavuutta, kun taas harmaa väri ja eri koot tekevät siitä sopivan monenlaisiin makuuhuoneisiin.