Etusivu / Huoneet / Makuuhuone / Vuodevaatteet / Lakanat

Lakanat

Lakanat

18 tuotetta

Näytetään 18 / 18 kpl

Lakanat ja pussilakanasetit

Viimeistele sänkypakettisi ylellisen tuntuisilla lakanoilla. Miellyttävän tuntuisten lakanoiden vaikutusta uneen ei tule aliarvioida. Mallistostamme löytyy pussilakanasetti, joka tuntuu luksukselta iholla. Muotoonommeltu lakana pysyy siististi paikoillaan, vaikka yöllä tulisi pyörittyä sängyssä. Sijauspatjan taas suoja suojaa sänkyä likaantumiselta ja pitää sängyn hyvänä pidempään.

Tutustu lakanavalikoimaamme verkossa ja lisätietoa saat makuuhuoneen sisustuksen eksperteiltämme lähimmästä myymälästäsi.

Laadukkaat lakanat edullisesti

Lakanat, nuo sängyn omat hunnut, antavat sängylle sen viimeisen silauksen. Delux Royal Hotel -lakanamme vievät sinut silkinpehmeään unimaailmaan josta et halua pois. Näissä lakanoissa nukut kuin hotellissa, vaikka olet kotona. 

Millainen lakana kannattaa valita?

Tärkeintä lakanan valinnassa on tietysti se, että lakana tuntuu miellyttävältä nukkumaan mennessä. Toki kannattaa huomioida myös lakanan kestävyys kulutuksessa. Tässä lyhyt muistilista, jolla tunnistat laadukkaat lakanat:

Valo ei kuulla kankaan läpi - tästä tiedät, että lakana on kudottu tarpeeksi tiiviisti.

Kangas tuntuu pehmeältä ja sileältä - luonnonkuidusta tehdyt lakanat ovat miellyttävän tuntuisia iholla!

Siistit ompeleet ja saumat lakanan sisäpuolella - nämä erottavat laadukkaat lakanat huonolaatuisista, joissa langanpäät saattavat roikkua lakanan ulkopuolella.

Valitse sinulle sopiva materiaali

Koska lakanoiden materiaaleissa on reilusti valinnanvaraa ja vaihtoehtoja, itselle sopivan materiaalin valintaa korostuu. Tässä muutamia suuntaa-antavia ohjeita lakanoiden materiaalin valintaan:

Puuvilla on yleisin ja suosituin lakanamateriaali. Sen puolesta puhuvat kesävyys ja helppohoitoisuus.

Ylellisyyttä arvostavat voivat hyötyä perkaalista, joka on silkkinen ja sileä puuvillalaatu.

Satiinilakanat sopivat erinomaisesti allergikoille, sillä ne eivät juurikaan pölyä. Yleisesti värivalinnoissa allergikon kannattaa suosia vaaleita lakanoita sekä välttää suuria kuviopintoja.

Viskoo ja polyesteri ovat tekokuituja, ja niistä tehdyt lakanat ovat helppohoitoisia. Huonoina puolina tekokuituisissa lakanoissa on hiostavuus ja kutistuminen.

Likaa hylkivä pellava on hiukan kalliimpi materiaali, mutta hylkii liikaa ja tuntuu viileältä kuumalla. Pellavalakana saattaa tuntua uutena hiukan karhealta, mutta pehmenee kyllä käytössä.