Laatutakuu

Familon Percale pussilakanasetti 150x210 / 55x65 noki

Familon Percale   pussilakanasetti 150x210 / 55x65 noki

.....

69 €

Kampanja voimassa 24.10.2024 saakka.

Valitse väri:Musta

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Familon Percale pussilakana

Familon Percale pussilakana tuo ripauksen ylellisyyttä ja maksimaalista mukavuutta makuuhuoneeseesi. Tämä pussilakana on valmistettu 100 % laadukkaasta puuvillasta, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka arvostavat korkealaatuista ja hengittävää vuodevaatetta. Puuvilla on luonnonmateriaali, joka ei ainoastaan tunnu iholla miellyttävältä, vaan myös haihduttaa kosteutta tehokkaasti, mikä varmistaa raikkaan ja miellyttävän unen jokaisena yönä.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Familon Percale pussilakana on tunnettu erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Vaikka lakanan laatu on huippuluokkaa, sen hinta pysyy kohtuullisena, mikä tekee siitä loistavan valinnan niin arkiseen käyttöön kuin erityisiin tilaisuuksiinkin. Perkaalikangas on tiivistä ja kevyttä, mikä antaa pussilakanalle ylellisen ja viileän tuntuman, samalla kun se kestää hyvin kulutusta ja säilyttää kauniin ulkonäkönsä pesusta toiseen.

Tyylikäs ja ajaton väri

Noki-värinen pussilakana tuo makuuhuoneeseen tyylikkään ja ajattoman ilmeen. Tämä syvä, tumma sävy on helposti yhdisteltävissä muihin väreihin ja sisustustyyleihin, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan. Noki-väri ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös piilottaa pienet tahrat ja kulumat, mikä lisää pussilakanan käytännöllisyyttä ja pitkäikäisyyttä.

Hengittävä ja kosteutta haihduttava materiaali

Puuvillaperkaali on erityisen suosittu materiaali sen hengittävyyden ja kosteutta haihduttavien ominaisuuksiensa vuoksi. Tämä tekee Familon Percale pussilakanasta ihanteellisen valinnan ympäri vuoden, mutta erityisesti kuumina kesäöinä, jolloin hengittävä ja viileä lakanamateriaali on avain hyvään uneen. Puuvillan luonnolliset ominaisuudet takaavat, että lakana tuntuu miellyttävältä iholla, eikä hiosta.

Yhteenveto

Familon Percale pussilakana Noki-värissä on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät laadukasta, mukavaa ja tyylikästä vuodevaatetta. Sen hengittävä 100 % puuvillamateriaali varmistaa miellyttävän nukkumiskokemuksen, ja tyylikäs, ajaton väri tekee siitä monipuolisen lisän mihin tahansa makuuhuoneeseen. Erinomainen hinta-laatusuhde tekee tästä pussilakanasta investoinnin, joka tarjoaa laadukasta unta pitkään.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus