Classic   lepotuoli harmaa Loris-kangas

579 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse verhoilu:Loris-kangas

Valitse väri:Harmaa

Toimitusaika 7-8 viikkoa

Classic lepotuoli – täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä

Classic lepotuoli on juuri oikea valinta sinulle. Tämä harmaa lepotuoli yhdistää laadukkaat materiaalit, erinomaisen ergonomian ja tyylikkään ulkonäön, mikä tekee siitä täydellisen lisän mihin tahansa olohuoneeseen tai lukunurkkaan.

Laadukkaat materiaalit ja tukeva runko

Classic lepotuolin runko on valmistettu kovalevystä, puusta ja kalustelevystä, mikä takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Tukevan rakenteensa ansiosta tuoli säilyttää muotonsa ja pysyy vakaana käytössä pitkään. Tämä laadukas runko tarjoaa erinomaisen perustan tuolin muille ominaisuuksille.

Erinomainen istuinmukavuus

Classic lepotuolin istuinpehmusteessa käytetään paksua HR 35kg vaahtomuovia, joka on kimmoisaa ja säilyttää muotonsa pidempään kuin tavallinen vaahtomuovi. Vaahtomuovin päällä on pehmeä vanukerros, joka lisää istuinmukavuutta entisestään. Istuinpehmusteen alla oleva no-sag -jousitus tarjoaa lisätukea ja parantaa istumismukavuutta.

Mukavat selkänoja ja käsinojat

Lepotuolin selkänoja ja käsinojat on valmistettu 25kg vaahtomuovista, jonka päällä on vanukerros. Tämä yhdistelmä takaa pehmeän ja tukevan tunteen. Selkänojassa on tyylikäs napitus, joka lisää tuolin visuaalista houkuttelevuutta ja tuo esiin sen klassisen ilmeen.

Tyylikäs harmaa väri

Classic lepotuolin harmaa väri on ajaton ja elegantti, mikä tekee siitä sopivan lisän monenlaisiin sisustustyyleihin. Harmaa sävy on sekä neutraali että moderni, ja se sulautuu helposti eri väripalettien kanssa. Tämä tekee Classic lepotuolista monipuolisen valinnan, joka sopii moneen eri tilaan ja tyyliin.

Loistava hinta-laatusuhde

Classic lepotuoli tarjoaa erinomaista vastinetta rahalle. Sen laadukkaat materiaalit, kestävä rakenne ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä investoinnin, joka parantaa kotisi mukavuutta ja ilmettä. Tämä tuoli on suunniteltu kestämään päivittäistä käyttöä ja säilyttämään tyylikkyytensä vuodesta toiseen.

Yhteenveto

Classic lepotuoli on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat mukavuutta, laatua ja tyyliä. Sen tukeva runko, erinomainen istuinpehmuste ja tyylikkäät yksityiskohdat tekevät siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa kotiin. Valitse Classic lepotuoli ja nauti ylellisestä mukavuudesta ja tyylikkäästä designista joka päivä!