Basel avokulmasohva (oikea) beige
Basel avokulmasohva (oikea) beige
Basel avokulmasohva (oikea) beige
Basel avokulmasohva (oikea) beige
Basel avokulmasohva (oikea) beige

Basel   avokulmasohva (oikea) beige

4 620 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kätisyys edestä katsottuna:Divaani oikealla

Valitse verhoilu:Caleido beige

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Täydellinen sohva rentoon oleskeluun! Elegance-malliston Basel on löhösohvien aatelia! Huippuluokan materiaaleista valmistettu avokulmasohva on kestävä ja tyylikäs valinta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Beige väri sulautuu olohuoneeseen ihanan harmonisesti. Voit valita haluatko divaaniosan oikealle vai vasemmalle puolelle.

Basel-avokulmasohva tarjoaa parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen, sillä sohva on suunniteltu tukemaan ja joustamaan juuri optimaalisesti. Vahvat NoZag-jouset varmistavat, että sohva näyttää ja tuntuu hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Harmoninen väritys ja muhkea muotokieli muodostavat kokonaisuuden, jota kelpaa katsella. Myymälöissämme pääset tilaamaan sohvan myös muilla verhoiluilla varustettuna!

Elegance-malliston tuotteet edustavat ajatonta designia sekä äärimmäistä mukavuutta. Sohvamallisto on suunniteltu vankalla asiantuntemuksella ja vakuuttavalla taidolla. Edistyksellinen tuotantotekniikka ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat sohville erinomaisen kestokyvyn. Jokainen Elegance-tuote on luotu luovuudesta, mukavuudesta ja toiminnallisuudesta tinkimättä.