Aurorajenkkisänky 160x200, vyöhykejaettu pussijousitus

849 €

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Koko:160 x 200

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Toimitusaika 2-3 viikkoa

Suomen halvin 5-vyöhykesänky? Ergonomisen nukkumisen ja edullisten hintojen ystävän unelmasänky on tässä. Huippuhalpa Aurora-sänky vie nukkumismukavuutesi uudelle tasolle.

Kotimainen jenkkisänky tarjoaa erinomaiset yöunet! Tummanharmaalla huonekalukankaalla verhoiltu Aurora-jenkkisänky on mainio valinta makuuhuoneen keskiöön. Tämä 5-vyöhykkeinen pussijousitettu jenkkisänky tukee kehoa oikeista kohdin ja tarjoaa vartalolle ergonomisen asennon.

Jenkkisänky sopii heille, jotka haluavat makuuhuoneeseensa kerroksellista mukavuutta ja tyylikästä ilmettä. Kehon painopisteet huomioiva muotoilu ja laadukas jousitus pitävät huolen nukkumismukavuudestasi.

Erikseen myytävä sijauspatja lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä, pitää joustinpatjan puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista. Hengittävä sijauspatja on 7 cm paksu ja siinä on irrotettava päällinen.

Tilaa sänky kotiisi näppärästi verkkokaupasta tai poikkea testaamassa mukavuutta lähimmässä myymälässäsi. Myymälässä nukkumisen asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan juuri sinulle sopivan sängyn valinnassa.