Etusivu / Kotimaiset tuotteet

Kotimaiset tuotteet

Kotimaiset huonekalut ovat oleellinen osa Maskun valikoimaa, sillä pidämme suomalaista muotoilua ja huonekalujen valmistusta suuressa arvossa. Tältä sivulta löydät kotimaiset huonekalulöydöt kätevästi yhteen koottuna. Mittavaan kotimaisten tuotteiden valikoimamme kuuluu niin sohvia, ruokailuryhmiä kuin sänkyjäkin sekä paljon muuta – tutustu ja tilaa!

680 tuotetta

Näytetään 23 / 680 kpl

Kotimaiset huonekalut ja sisustuslöydöt Maskusta

Kotimaiset huonekalut ja sisustustuotteet ovat oleellinen osa Maskun valikoimaa, sillä pidämme suomalaista muotoilua ja huonekalujen valmistusta suuressa arvossa. Tältä sivulta löydät kotimaiset sisustuslöydöt kätevästi yhteen koottuna. Mittavaan kotimaisten tuotteiden valikoimamme kuuluu niin sohvia, ruokailuryhmiä kuin sänkyjäkin sekä paljon muuta! 

Ostamalla kotimaiset kalusteet Maskusta, tuet suomalaista työtä. Masku kotimaisena perheyrityksenä tahtoo tarjota asiakkailleen mahdollisimman paljon Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja huonekaluja kotiin sekä vapaa-ajan asumiseen. Suomessa valmistettujen tuotteiden laatu on erinomainen ja tyylillisesti suomalainen design sopii usein skandinaaviseen makuun. 

Voit tilata suomalaiseen sisustusmakuun suunnitellut kotimaiset huonekalut helposti Maskun verkkokaupasta myös kotiinkuljetuksella. Mikäli jokin sisustusasia askarruttaa tai tarvitset apua ideointiin, käänny rohkeasti asiantuntijoidemme puoleen Maskun myymälöissä.