Coral4-istuttava divaanisohva (vasen)

2 649 €

Kätisyys edestä katsottuna:Divaani vasemmalla

Valitse verhoilu:Adore-kangas

Valitse väri:Keltainen

Toimitusaika 8-9 viikkoa

Trendikäs tunnelmanluoja!

Herkullisen värinen Coral-moduulisohva houkuttelee kenet tahansa uumeniinsa lepäilemään. Sohvan sirosta ja keveästä muotoilusta huolimatta sohva on muhkean mukava istua, ja siksi sen kutsua onkin niin vaikea vastustaa.

Sohvan laadukkaat materiaalit ovat huippuluokkaisen istuinmukavuuden takana. Sohvan istuintyynyissä on muotojasi tarkasti mukaileva pocket-pussijousisto, sekä kimmoisa vaahtomuovitäyte. Sohvan pintapehmusteissa on memoryvaahtoa, joka muotoutuu kehon lämmön vaikutuksesta yksilöllisesti linjojesi mukaan. Kestävä älyvaahto palautuu nopeasti takaisin muotoonsa, kun nouset sohvalta ylös. Sohvan runko on puuta ja vaneria ja rungon sisällä on jämäkät No-zag-jouset. Sohvassa on irtonaiset selkä- ja istuintyynyt. Yksi sohvan värinen koristetyyny sisältyy hintaan.

Kuvan Coral-sohva on tilattavissa verkkokaupasta keltaruskealla Adore-kankaalla ja mustilla metallijaloilla. Sohva on tilattavissa myös muilla häikäisevän värisillä ja ihanan tuntuisilla verhoilumateriaaleilla sekä eri värisillä puujaloilla myymälöissämme.

Coral-sarjasta on saatavana monia eri versioita ja voit räätälöidä juuri itsellesi sopivan kokonaisuuden.