Infinity   nojatuoli/loveseat

1 699 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse verhoilu:Juke-kangas

Valitse väri:Keltainen

Toimitusaika 8-9 viikkoa

Sukella sametin silkkiseen pehmeyteen!

Belluksen uutuussarjan, Infinity-sohvan, kauniisti hohtava pinta tuo olohuoneeseen ylellisyyttä. Massiivinen, moderni nojatuoli ottaa minkä tahansa tilan haltuun, sillä tämä sametilla verhoiltu katseiden kääntäjä on todella näyttävä ilmestys. Nojatuolin houkuttelevaa kutsua on mahdotonta vastustaa ja sen syleilyyn onkin mukava uppoutua katsomaan vaikka elokuvia.

Istuimissa on ylellinen Cloud-järjestelmä, jossa pussijousituksen päälle on lisätty höyhentäyte. Tällä yhdistelmällä on saatu aikaan maksimaalinen istuinmukavuus ja saattaapa sohvan syleilyyn helposti torkahtaakin. Isot istuintyynyt ovat samaan aikaan sekä pehmeän myötäilevät, että jämäkät. Cloud-järjestelmällä istuintyynyt pysyvät pitkään hyvän tuntuisena sekä tyylikkäinä, eikä istuintyynyt upota liikaa.

Nojatuolin syvä istuttavuus mahdollistaa istumisen ja makoilun monessa asennossa. Luit kirjaa, katsoit ohjelmaa tai syvennyit keskusteluun ystävän kanssa, tällä suosikki sohvalla mukava asento löytyy varmasti. Kuvissa näkyvät isot 70x75 sisustustyynyt tulevat sohvan mukana. Tyynyt tulevat lähtökohtaisesti verhoiltuna sohvan kanssa samalla kankaalla, mutta voit halutessasi valita tyynyihin jonkin muun kankaan valtavasta kangasvalikoimasta.

Kuvan nojatuolion verhoiltu keltaisella Juke-kankaalla.. Voit halutessasi tilata verkosta myös muutamalla muulla kankaalla joita suosittelemme sinulle tai käydä tutustumassa myymälöissämme vieläkin laajempaan kangas- ja nahkavalikoimaan! Lisätietoa nojatuolin räätälöitävyydestä saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.