Scandinavia   avokulmasohva (oikea) vaaleanruskea bonded-nahka / mustat metallijalat

1 495 €

Valitse jalan väri:Musta

Kätisyys edestä katsottuna:Oikeakätinen

Nopea toimitus

Suosittu Skandinavia-sohva nyt edullisesti Maskun verkkokaupasta! Modernilla muotokielellään ihastuttava Skandinavia-sohva on ajankohtainen ja elegantti valinta olohuoneeseen. Skandinavia-sohvan muhkeat istuin- ja selkätyynyt tarjoilevat yhtäaikaisesti sekä tukea että mukavaa pintapehmeyttä. Minimalistisen sohvan siro ilme mukautuu saumattomasti moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Irralliset selkätyynyt ovat käännettävissä ja ne pysyvät kuohkeina pitkään. Tilava avokulmasohva tarjoaa reilusti tilaa rentoon loikoiluun.

Kauniin ruskea bonded-nahkainen verhoilu tuo tilaan rouheaa tyyliä. Skandinavia-sohvaan on saatavilla mustat metallijalat tai puiset tammijalat. Sohvan alta imurointi ja moppaaminen onnistuu vaivattomasti.

Selkätyynyjen täyte on polyesteripallokuitua (50%) sekä vaahtomuovirouhetta (50%). Istuintyynyjen täyte on Hr30/30kg/m3-vaahtomuovia. Sohvan jalat kiinnitetään neljällä pultilla.

Helppohoitoinen verhoilu pysyy hyvänä pitkään. Puhdista mahdolliset tahrat kevyesti kostutetulla liinalla tai materiaaliin sopivalla puhdistusaineella.

Sohva on tilattavissa vain verkkokaupasta.