Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Jenkkisängyt Kahden hengen jenkkisängyt

Isot jenkkisängyt kahdelle

Kahden hengen jenkkisänky on monesti joko 160 cm tai 180 cm leveä. Isot jenkkisängyt antavat ruhtinaallisesti nukkumistilaa. Jos vaihdat usein asentoa yön aikana tai pyörit nukkuessasi, on mahdollisimman leveä jenkkisänky paras valinta.  

180 cm leveä jenkkisänky kahdelle hengelle on suosittu sänkykoko. Iso jenkkisänky antaa tilaa ja tarjoaa mitä mainioimmat puitteet nukkumiselle. 180 cm leveä sänky on hyvä valinta myös lapsiperheisiin, joissa lapsetkin nukkuvat silloin tällöin vanhempien kainalossa. 

160 cm leveä jenkkisänky on yleensä riittävän leveä kahdelle hengelle, mutta tätä pienempi sänky on todennäköisesti turhan ahdas. Maskusta löydät kuitenkin myös 140 cm leveitä jenkkisänkyjä sekä todella leveitä 200 cm jenkkisänkyjä. Myymälöistämme on mahdollisuus tilata erikoismitoitettuja sänkyjä omien kokotoiveiden pohjalta.

Sänkyä valitessa kaikkein tärkeintä on, että ergonominen nukkumisasento toteutuu. Rittävän isossa jenkkisängyssä on ruhtinaallisesti tilaa. Sängyn koon lisäksi kannattaa kiinnittää huomio myös valmistusmateriaaleihin. Sopiiko sinulle paremmin pussijousitettu patja, luonnonkumista valmistettu patja vai muistivaahtopatja? Myös IntelliGel® on erittäin miellyttävä patjamateriaali jenkkisängyssä. Joskus on tarpeen käydä myymälässä kokeilemassa malleja, jotta sopiva sänky löytyy. 

Tutustu Maskun monipuoliseen sänkyvalikoimaan ja löydä täydellinen kahden hengen jenkkisänky omaan makuuhuoneeseesi!

Kahden hengen jenkkisängyt kotiinkuljetettuna

Jenkkisänky kahdelle hengelle on kenties Suomen suosituin sänkyvalinta. Maskusta löydät jenkkisänkyjä monessa eri mallissa eri valmistajilta. Meiltä saat myös kotimaiset kahden hengen jenkkisängyt.  

Sänkyä valitessa tärkeintä on, että patja tukee vartaloa juuri oikeista kohdista. Usein kovin rasitus kohdistuu joko hartioihin tai lantion seudulle. Paras sänky saa painon jakautumaan patjalla tasaisesti. Kahden hengen jenkkisängyssä nukkuu usein kaksi eri kokoista ihmistä, jolloin saattaa olla viisasta valita sänkyyn kahdella eri kovuudella varustetut patjat. 

Voit myös valita kahden hengen jenkkisängyn haluamallasi verhoilukankaalla, jolloin varmistat, että vuode sopii makuuhuoneesi sisustukseen juuri täydellisesti. Lisäksi joissakin sänkymalleissa on mahdollisuus valita sängyn jalat oman maun mukaan. Parhaiten saat tietoa ajankohtaisista räätälöintimahdollisuuksista, kun vierailet lähimmässä Masku-myymälässäsi. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään oikeanlaisen sängyn valinnassa.