Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Grillaus Landmann quality grillauslasta

Landmann Quality grillauslasta

Toimivat välineet kesän grillaushetkiin!

Kesällä on ihana syödä ulkona ja grilli on loistava väline tehdä ruokaa. Oiva apuväline grillaukseen on vankkatekoinen, ruostumattomasta teräksestä valmistettu Landmann Quality-grillauslasta, jonka avulla käännät helposti niin kalat, hampurilaiset kuin vaikka halloumi-juuston.

Hyvin muotoillusta, kumilla päällystetystä kahvasta on myös tukeva pitää kiinni ja pitkän varren ansiosta et polta sormiasi grilliritilällä.

Landmann on perustettu vuonna 1966 ja on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista grillien valmistajista. Heidät tunnetaan erityisesti laadukkaista kaasu- ja hiiligrilleistä. Laajasta mallistosta löytyy myös loistava valikoima grillaukseen tarvittavia apuvälineitä, kuten esimerkiksi grillausvälineet ja -kintaat, langaton tai bluetooth-lihamittari, kalahalsteri, hampurilaisprässi sekä pizzasetti. Myös savulaatikko sekä aromiset savulastut kuuluvat valikoimaan, kuten myös tietenkin puhdistusharjat ja -aineet.

Grillaaminen on iloista yhdessäoloa hyvän ruuan parissa, mutta se vaatii myös toimivat ja sopivat grillaustarvikkeet. Käytännöllinen Landmann Quality-grillauslasta sopii monenlaisen ruoan valmistamiseen, kuten esimerkiksi hampurilaispihvien kääntämiseen tai vaikka halloumi-juuston valmistukseen joka ei sula kuumentuessaan. Grillauslasta on lisäksi tukeva pitää kädessä, siinä on lämmönkestävä kahva ja se on myös helppo puhdistaa vaikka astianpesukoneessa.

  • Ruostumaton teräs/Kumi

    • koko 9 x 3 cm x 42 cm (l x k x p) 
- valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä 
- hyvin muotoiltu kumilla päällystetty kahva
    • helppo puhdistaa
  • Tuotenumero: 150558