Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Puutarharyhmät, terassiryhmät Sohvaryhmät

Mikä materiaali sopii sohvaryhmiin ja muihin ulkokalusteisiin? 

Ulkokalusteet valmistetaan materiaaleista, jotka sietävät kosteutta ja lämpötilojen vaihtelua. Tällaisia materiaaleja ovat esimerkiksi alumiini, polyrottinki, muovi ja huolellisesti käsitelty puu. Pahimpien rankkasateiden yllättäessä kesäkalusteet kannattaa kuitenkin suojata esimerkiksi suojahupuilla. Talvella sohvaryhmät ja muut puutarhakalusteet suositellaan varastoimaan, jotta ne eivät vaurioidu paksujen lumikinosten alla. 

Millainen ulkosohvaryhmä sopii sinun terassillesi? 

Sohvaryhmän avulla on helppo luoda kutsuva kesäkeidas omalle pihalle. Sopivaa ulkosohvaryhmää valitessa kannattaa huomioida tilan koko, mieleinen tyyli sekä istumapaikkojen määrä. Isommalle terassille kannattaa hankkia sohvaryhmä, jossa on myös kokoa, jottei tila jää aution näköiseksi. Lisäksi perheenjäsenten lukumäärä on hyvä huomioida sohvaryhmää hankkiessa, jotta jokaiselle löytyy oma istumapaikka. Voit valita oman puutarhasi keskiöön tumman ulkosohvaryhmän, vaalean ulkosohvaryhmän tai sohvaryhmän, jossa on yhdistelty eri sävyjä. Esimerkiksi harmaa ulkosohvaryhmä on klassisen kaunis valinta mihin tahansa tilaan. 

Haaveissa edullinen sohvaryhmä ulkokäyttöön? 

Maskun valikoimasta löydät sohvaryhmiä monelle eri budjetille. Voit käydä tutustumassa valikoimaamme Maskun kesäpihoilla tai hankkia edulliset kesäkalusteet helposti verkkokaupastamme kotiinkuljetuksella. Monipuolisesta tarjonnastamme löydät tyylikkäitä ja edullisia vaihtoehtoja terassille ja puutarhaan.  

Sohvaryhmät terassille ja ulkokäyttöön

Säiden lämmetessä monet meistä haluavat nauttia ulkoilmasta mukavasti ja tyylillä. Kaunis sohvaryhmä terassilla tarjoaa mitä parhaimman paikan kesäpäivistä nautiskeluun. Sohvaryhmiä on saatavilla useissa eri malleissa ja väreissä. Myös sohvaryhmien kokoonpanot vaihtelevat tuotekohtaisesti. 

Ulkokäyttöön suunnitellut sohvaryhmät on valmistettu säänkestävistä materiaaleista, joten ne sietävät vaihtelevia sääolosuhteita hyvin. Sohvaryhmiä on kaikenkokoisia ja -muotoisia. Löytyy pienillä kaksipaikkaisilla sohvilla varustettuja sohvaryhmiä nojatuolien kera sekä suurempia avokulmasohvia sohvapöydällä varustettuna. Useimpien sohvaryhmien mukana tulee myös pehmusteet, jotka lisäävät mukavuutta ja tyyliä. 

Sen lisäksi, että sohvaryhmä tarjoaa mukavat istumapaikat sinulle sekä perheellesi, lisäävät ne myös ulkotilojen visuaalista viehättävyyttä. Tyylikkäiden linjojensa ja modernin muotoilunsa ansiosta kaunis sohvaryhmä muuttaa tavallisen terassin hetkessä aivan erityisen ihanaksi paikaksi. Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä täydellinen sohvaryhmä ulos! 

 

Sohvaryhmät