Etusivu / Yritysesittely

Masku - paremman dynamiikan puolesta!

Meidän maskulaisten tehtävänä on löytää vuosittain sadoille tuhansille asiakkaillemme ratkaisuja kotien, mökkien, pihojen, parvekkeiden ja terassien kalustamiseen ja sisustamiseen. Intohimomme on pystyä tarjoamaan mallistomme aina Suomen halvimpaan hintaan ylläpitäen sitä samalla Suomen laajimpana ja kehittäen sitä vahvasti asiakkaitamme kuunnellen. Tuhansien asiakaspalautteiden, vinkkien ja ideoiden perusteella mallisto- ja hintakehityksessämme on jatkuvasti satoja tuotevariaatioita työstössä.

Halvat hinnat
47 myymälää
Suomen suurin verkossa
Toimitukset alkaen 7 €
Kotimainen perheyhtiö
https://a.storyblok.com/f/212885/1370x600/7879e7e822/habitare-2022-fiilis-02.jpg

Samat halvat hinnat verkossa ja myymälöissä

Oman uniikin mallistomme, valikoitujen huonekaluvalmistajien ja etenkin suurten sisäänostojen ansiosta voimme tarjota kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Jotta asiakkaamme saa aina tarpeeseensa sopivan tuotteen, panostamme siihen, että edullisin hinta toteutuu kaikissa hintaryhmissä – on hintaryhmä sitten hyvä, parempi tai paras.

Suurin huonekaluissa

Edullisen hintatason lisäksi meidät tunnetaan Suomen suurimmasta huonekaluvalikoimasta. Asiakkaitamme kuunnellen mallistostamme löytyvät huonekalujen kaikki tuoteryhmät sekä hintaryhmät. Uniikista mallistostamme löytyvät ratkaisut kaikkiin elämänvaiheisiin ja myös kaikki tyylisuunnat vaikkapa klassisesta, skandinaaviseen ja moderniin tai retrosta maalaisromanttiseen.

Kotimainen perheyritys

Maskun Kalustetalo on kehittynyt yhden miehen yrityksestä Suomen suurimmaksi huonekalualan perheyritykseksi 38 vuodessa. Innokas yrittäjämme Toivo Sukari aloitti huonekalumyynnin 70-luvulla myymällä huonekaluja ovelta ovelle suoraan ihmisten koteihin. Vuonna 1983 hän rakennutti Maskun kuntaan ensimmäisen huonekaluhallinsa ja perusti Maskun Kalustetalo Oy:n. Perheyhtiötä johtaa nyt perheen toinen sukupolvi, joka on yhdessä koko henkilöstön kanssa asiakkaita kuunnellen päämäärätietoisesti kehittänyt mallistoa, myymäläverkostoa, verkkokauppaa ja konseptia sekä ylläpitänyt ja edelleen kehittänyt edullista hintatasoa. Jatkuvasti uudistuvana ja kehittyvänä perheyhtiönä lupaamme yllättää sinut positiivisesti. Tervetuloa Maskuun!