Etusivu / Brändit

Brändit

Maskun valikoimasta löydät useita huippubrändejä, jotka tarjoavat laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä tuotteita jokaiseen kotiin. Tarjolla on laaja valikoima erilaisia tuotteita kotimaisilta ja tunnetuilta ulkomaalaisilta brändeiltä. Lue lisää valikoimastamme löytyvistä brändeistä ja tutustu tarkemmin heidän laadukkaisiin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin!

Natuzzi Editions brändin logo

Natuzzi Editions

Natuzzi Editions on maailmanlaajuisesti arvostettu italialainen huonekalubrändi, joka tunnetaan erinomaisesta mukavuudestaan, laadustaan ja tyylikkäästä muotoilustaan. Vuonna 1959 perustettu Natuzzi Editions on osa Natuzzi Groupia, joka on yksi maailman suurimmista huonekalujen valmistajista ja jakelijoista. Brändi edustaa italialaista käsityötaitoa parhaimmillaan ja tarjoaa laajan valikoiman sohvia, nojatuoleja ja muita sisustuselementtejä, jotka on suunniteltu tuomaan eleganssia ja mukavuutta jokaiseen kotiin. Natuzzi Editions -tuotteet valmistetaan tarkasti valituista materiaaleista ja ne ovat tunnettuja innovatiivisista teknologioistaan sekä kestävästä suunnittelustaan. Jokainen tuote on suunniteltu yksityiskohtia myöten, ja sen tavoitteena on tarjota ainutlaatuinen käyttökokemus, joka yhdistää funktionaalisuuden ja estetiikan. Brändi panostaa myös ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen, mikä näkyy heidän sitoutumisessaan ekologisesti vastuullisiin tuotantoprosesseihin ja materiaalivalintoihin. Natuzzi Editions pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteidensa ympäristövaikutuksia, varmistaen samalla, että ne täyttävät korkeimmat laatu- ja turvallisuusstandardit. Olipa kyseessä moderni kaupunkiasunto tai perinteisempi koti, Natuzzi Editions tarjoaa huonekaluja, jotka sopivat erilaisiin elämäntyyleihin ja sisustusmakuun. Heidän ajattomat ja tyylikkäät huonekalunsa luovat harmonisen ja kutsuvan ilmapiirin, joka tekee kodista todellisen rentoutumisen ja viihtymisen keitaan.

Nature by Uness

Luonnonmukaiset materiaalit, ensiluokkainen nukkumismukavuus ja huippuhygieninen teknlogia – tämän kaiken mahdollistaa kotimaisen Unessin Nature-mallisto! Nature-malliston tärkeimpänä materiaalina toimii ekologinen luonnonkumi, joka muovautuu käyttäjän oman kehon mukaan juuri optimaalisesti. Myös muut Nature-mallistossa käytetyt materiaalit ovat ympäristöä kunnioittaen valittuja. Nature-patjamallisto ei kuitenkaan loista ainoastaan luonnonmukaisilla raaka-aineillaan, vaan myös tekniset ominaisuudet ovat kunnossa! Sängyn valmistusprosessissa on huomioitu kaikki hyvää unta tukevat seikat aivan viimeistä piirtoa myöden. Healthtech-teknologialla varustettu sänky on huippuhygieninen valinta, sillä se vähentää merkittävästi bakteerien ja virusten viihtyvyyttä sängyssä. Lähinnä nukkujan ihoa olevissa materiaaleissa on käsittely, joka ei tue virusten elinolosuhteita. Nature-sängyissä kehon raskaimmat alueet (olkapään ja lantion seutu) painautuvat patjan sisään itsestään, mutta nukkumismukavuutta on tehostettu vielä entisestään vyöhykkeisiin jaetuilla läpivienneillä. Tästä johtuen Nature-patjoissa onkin paras mahdollinen tuki ja muotoutuvuus. Sänky muovautuu yksilöllisesti jokaisen kehon tarpeiden mukaan, mutta säilyy silti hyvänä vuodesta toiseen. Ja jotta lopputulos olisi mahdollisimman hengittävä, on patjaosat kääritty makuupinnasta ja sivuilta 100% puuvillavanuun. Puuvillavanu on erittäin hengittävä materiaali, joka ei anna periksi kosteudelle. Petauspatjan kankaaseen on tikattu polyester-lyocell-luonnonkuitua, joka tasoittaa nukkujan lämpötilaa, hylkii likaa sekä hajuja ja on myös allergiaystävällinen. Sänkyjen lisäksi Nature-mallistoon kuuluu myös tyynyjä sekä sängynpäätyjä. Myymälöissämme ympäri maan pääset kokeilemaan, miltä Nature-tuotteet käytännössä tuntuvat, ja asiantuntevat myyjämme kertovat mielellään lisää!

Fly by Uness

Kotimainen FLY-sänkymallisto on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia sekä lisäämään nukkumismukavuutta. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut toteuttaa nukkujan vartalolle luonnollinen nukkumisasento, jossa selkäranka on suorassa ja ristiselän alue tuettuna. Myös hartiat ja lantio tukeutuvat patjaa vasten juuri optimaalisesti. FLY-sänkyjen patjaosat koostuvat korkeakimmoisesta tukivaahdosta ja viskoelastisesta päämateriaalista. Tukivaahdon erittäin tarkasti muotoiltu rakenne, nikamamainen leikkaus ja leikkausten väliin sijoitetut jäykistelevyt sekä selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilevät ja tukevat selkärankaa. Lantion ja olkapään kohdalla tukivaahto taas muodostaa enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille, jolloin kyseiset vartalon osat pääsevät painumaan patjan sisään. Näin nukkujan vartalo on tuettuna ja siihen kohdistuva paine on hyvin vähäinen. Selkäranka pysyy suorassa ja juuri optimaalisessa lepoasennossa. Nukkumismukavuuden viimeistelee FLY Air –petauspatja, jonka täytteenä on nukkujan kehon lämmön ja paineen mukaan muotoutuva erikoissisus. Seitsemän senttiä paksu viskoelastinen petauspatja vähentää kehon painerasitusta. Petauspatjan päällisen rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota hengittävyyteen. Kangas on miellyttävän pehmeää ja hengittävää joustokudosta, tikkauksissa on käytetty hengittävää univanua. Ilmavaihtoa korostava Air-verkkorakenne kiertää koko petauspatjan. Antislip-joustokudos nukkumapinnan keskiosassa mahdollistaa erikoistäytteen esteettömän toiminnan ja pitää myös petauspatjan paikallaan. Mikäli siis etsit itsellesi mahdollisimman laadukasta vuodetta, kannattaa tutustua Fly-mallistoon. Maskun myymälöissä pääset kokeilemaan, miltä Fly-malliston tuotteet tuntuvat käytössä!

VM Carpet

VM Carpetin tarina sai alkunsa vuonna 1973, kun Arto ja Aila Viita-aho perustivat mattokutomon. Siitä saakka Lappajärven rannalla sijaitseva kutomo on valmistanut ja teettänyt laadukkaita mattoja suomalaiskotien tarpeisiin. Yhä tänäkin päivänä Arton ja Ailan viidestä lapsesta kolme on mukana tehtaan toiminnassa. Inhimillisyys, kekseliäisyys sekä rehellinen ja ystävällinen pohjalainen asenne ovat olleet tärkeä osa kutomon toimintaa alusta asti. VM Carpetin huippusuositut matot sopivat klassisen ja elegantin tyylinsä ansiosta monenlaiseen sisustukseen. Innovatiivinen muotoilu toteutetaan Suomen eturivin suunnittelijoiden vankalla taidolla ja kokemuksella. VM Carpet pyrkii toimimaan kaikilla osa-alueilla vastuullisesti ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen. Tuotteet valmistetaan huolellisesti turvallisista ja kestävistä materiaaleista. Raaka-aineina käytetään pääosin uusiutuvia luonnonmateriaaleja, kuten villaa, paperinarua, pellavaa ja puuvillaa. Materiaalien lisäksi vastuullisuus ulottuu myös kestävään muotoiluun. Yhteistyö suunnittelijoiden kanssa on kestänyt parhaimmillaan jo 30 vuoden ajan. Löydä Maskun valikoimasta VM Carpetin upeat matot kotisi eri huoneisiin. VM Carpetin matot kestävät niin aikaa, katseita kuin kulutustakin. Ainutlaatuinen EVAPOLYTEX-pohjaus, tekee matoista liukumattomia, ryhdikkäitä sekä joustavia. Pohjaus ei sisällä lateksia, eikä jätä jälkiä lattiaan, se on hajuton ja soveltuu kaikille lattiamateriaaleille – myös lattialämmitteisiin tiloihin. Vakiokokojen lisäksi matot on mahdollista saada myös omilla mitoilla valmistettuna – kysy lisätietoja kustomoiduista matoista Maskun myymälöistä!

Landmann brändin logo

Landmann

Landmann tunnetaan laadukkaista grillausvälineistään, joita yritys onkin valmistanut jo 60-luvulta lähtien. Tuotemerkin valikoimaan lukeutuu laaja mallisto grillejä sekä grillaukseen sopivia tarvikkeita. Brändin grillejä myydään ympäri Euroopan ja ne ovat tyylikkään ulkonäkönsä lisäksi keränneet kiitosta erityisen hyvästä laadustaan sekä turvallisuudestaan. Landmann on perustettu vuonna 1966 Saksan Bremenissä ja alkuperäisinä omistajina toimivat Berndt Hockemeyer ja Hermann Landmann. Vuonna 1993 Michael Andersson laajensi toimintaa perustaen Landmann Skandinavia AB:n Ruotsiin, ja pian tytäryhtiöt syntyivät myös Tanskaan, Norjaan sekä Suomeen. Tänä päivänä Landmannin grillit ovat saavuttaneet suorastaan kulttimaineen ja ne ovatkin tuttu näky kotipihoilla niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa. Grilliä valitessa kannattaa kiinnittää huomio etenkin ominaisuuksiin, joita grilliltä kaipaat. Aktiivisen grillaajan välineistön on syytä olla mahdollisimman käytännöllinen ja laadukas, mutta silloin tällöin grillaavalle soveltuu mainiosti perusmallikin. Laskutila grillin yhteydessä tekee kokkailusta entistäkin vaivattomampaa ja grillin sisältä löytyvien ritilöiden koko ja määrä puolestaan vaikuttavat siihen, kuinka suuria määriä ruokaa grillissä voi kerralla valmistaa. Landmann tarjoaa kestäviä ja innovatiivisia grillejä, jotka tekevät grillaamisesta helppoa ja nautinnollista. Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä tehokas Landmann-grilli kesäpäiviäsi piristämään!