Etusivu / Brändit

Brändit

Maskun tärkeimmät brändit

Nature by Uness

Luonnonmukaiset materiaalit, ensiluokkainen nukkumismukavuus ja huippuhygieninen teknlogia – tämän kaiken mahdollistaa kotimaisen Unessin Nature-mallisto! Nature-malliston tärkeimpänä materiaalina toimii ekologinen luonnonkumi, joka muovautuu käyttäjän oman kehon mukaan juuri optimaalisesti. Myös muut Nature-mallistossa käytetyt materiaalit ovat ympäristöä kunnioittaen valittuja. Nature-patjamallisto ei kuitenkaan loista ainoastaan luonnonmukaisilla raaka-aineillaan, vaan myös tekniset ominaisuudet ovat kunnossa! Sängyn valmistusprosessissa on huomioitu kaikki hyvää unta tukevat seikat aivan viimeistä piirtoa myöden. Healthtech-teknologialla varustettu sänky on huippuhygieninen valinta, sillä se vähentää merkittävästi bakteerien ja virusten viihtyvyyttä sängyssä. Lähinnä nukkujan ihoa olevissa materiaaleissa on käsittely, joka ei tue virusten elinolosuhteita. Nature-sängyissä kehon raskaimmat alueet (olkapään ja lantion seutu) painautuvat patjan sisään itsestään, mutta nukkumismukavuutta on tehostettu vielä entisestään vyöhykkeisiin jaetuilla läpivienneillä. Tästä johtuen Nature-patjoissa onkin paras mahdollinen tuki ja muotoutuvuus. Sänky muovautuu yksilöllisesti jokaisen kehon tarpeiden mukaan, mutta säilyy silti hyvänä vuodesta toiseen. Ja jotta lopputulos olisi mahdollisimman hengittävä, on patjaosat kääritty makuupinnasta ja sivuilta 100% puuvillavanuun. Puuvillavanu on erittäin hengittävä materiaali, joka ei anna periksi kosteudelle. Petauspatjan kankaaseen on tikattu polyester-lyocell-luonnonkuitua, joka tasoittaa nukkujan lämpötilaa, hylkii likaa sekä hajuja ja on myös allergiaystävällinen. Sänkyjen lisäksi Nature-mallistoon kuuluu myös tyynyjä sekä sängynpäätyjä. Myymälöissämme ympäri maan pääset kokeilemaan, miltä Nature-tuotteet käytännössä tuntuvat, ja asiantuntevat myyjämme kertovat mielellään lisää!

Fly by Uness

Kotimainen FLY-sänkymallisto on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia sekä lisäämään nukkumismukavuutta. Malliston suunnittelun lähtökohtana on ollut toteuttaa nukkujan vartalolle luonnollinen nukkumisasento, jossa selkäranka on suorassa ja ristiselän alue tuettuna. Myös hartiat ja lantio tukeutuvat patjaa vasten juuri optimaalisesti. FLY-sänkyjen patjaosat koostuvat korkeakimmoisesta tukivaahdosta ja viskoelastisesta päämateriaalista. Tukivaahdon erittäin tarkasti muotoiltu rakenne, nikamamainen leikkaus ja leikkausten väliin sijoitetut jäykistelevyt sekä selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilevät ja tukevat selkärankaa. Lantion ja olkapään kohdalla tukivaahto taas muodostaa enemmän tilaa viskoelastiselle materiaalille, jolloin kyseiset vartalon osat pääsevät painumaan patjan sisään. Näin nukkujan vartalo on tuettuna ja siihen kohdistuva paine on hyvin vähäinen. Selkäranka pysyy suorassa ja juuri optimaalisessa lepoasennossa. Nukkumismukavuuden viimeistelee FLY Air –petauspatja, jonka täytteenä on nukkujan kehon lämmön ja paineen mukaan muotoutuva erikoissisus. Seitsemän senttiä paksu viskoelastinen petauspatja vähentää kehon painerasitusta. Petauspatjan päällisen rakenteessa on kiinnitetty erityistä huomiota hengittävyyteen. Kangas on miellyttävän pehmeää ja hengittävää joustokudosta, tikkauksissa on käytetty hengittävää univanua. Ilmavaihtoa korostava Air-verkkorakenne kiertää koko petauspatjan. Antislip-joustokudos nukkumapinnan keskiosassa mahdollistaa erikoistäytteen esteettömän toiminnan ja pitää myös petauspatjan paikallaan. Mikäli siis etsit itsellesi mahdollisimman laadukasta vuodetta, kannattaa tutustua Fly-mallistoon. Maskun myymälöissä pääset kokeilemaan, miltä Fly-malliston tuotteet tuntuvat käytössä!

VM Carpet

VM Carpetin tarina sai alkunsa vuonna 1973, kun Arto ja Aila Viita-aho perustivat mattokutomon. Siitä saakka Lappajärven rannalla sijaitseva kutomo on valmistanut ja teettänyt laadukkaita mattoja suomalaiskotien tarpeisiin. Yhä tänäkin päivänä Arton ja Ailan viidestä lapsesta kolme on mukana tehtaan toiminnassa. Inhimillisyys, kekseliäisyys sekä rehellinen ja ystävällinen pohjalainen asenne ovat olleet tärkeä osa kutomon toimintaa alusta asti. VM Carpetin huippusuositut matot sopivat klassisen ja elegantin tyylinsä ansiosta monenlaiseen sisustukseen. Innovatiivinen muotoilu toteutetaan Suomen eturivin suunnittelijoiden vankalla taidolla ja kokemuksella. VM Carpet pyrkii toimimaan kaikilla osa-alueilla vastuullisesti ja ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittaen. Tuotteet valmistetaan huolellisesti turvallisista ja kestävistä materiaaleista. Raaka-aineina käytetään pääosin uusiutuvia luonnonmateriaaleja, kuten villaa, paperinarua, pellavaa ja puuvillaa. Materiaalien lisäksi vastuullisuus ulottuu myös kestävään muotoiluun. Yhteistyö suunnittelijoiden kanssa on kestänyt parhaimmillaan jo 30 vuoden ajan. Löydä Maskun valikoimasta VM Carpetin upeat matot kotisi eri huoneisiin. VM Carpetin matot kestävät niin aikaa, katseita kuin kulutustakin. Ainutlaatuinen EVAPOLYTEX-pohjaus, tekee matoista liukumattomia, ryhdikkäitä sekä joustavia. Pohjaus ei sisällä lateksia, eikä jätä jälkiä lattiaan, se on hajuton ja soveltuu kaikille lattiamateriaaleille – myös lattialämmitteisiin tiloihin. Vakiokokojen lisäksi matot on mahdollista saada myös omilla mitoilla valmistettuna – kysy lisätietoja kustomoiduista matoista Maskun myymälöistä!